Samsung Galaxy A90

IFA 2019: itt a Galaxy A90 5G

2019.09.06

A Samsung fennállásának 50. évfordulóját ünnepelte a berlini IFA 2019 kiállításon.

Bemutatkozik az új Galaxy A90 5G: a Samsung tovább bővíti az 5G-képes Galaxy ökoszisztémát. A Samsung Galaxy S10 5G bejelentése óta a Samsung folyamatosan együttműködik globális partnereivel azért, hogy az 5G kapcsolatot minél szélesebb körben elérhetővé tegye.

A Samsung tovább erősíti 5G-s okostelefon kínálatát az új, Samsung Galaxy A90 5G bemutatásával, amely Magyarországon várhatóan 2019 negyedik negyedévében lesz elérhető. A Galaxy A90 5G okostelefonnal a felhasználók gyorsan tölthetnek le magas minőségű tartalmakat és oszthatnak meg élő közvetítéseket, elmerülhetnek a 6,7 colos FHD+ Super AMOLED Infinity-U kijelző színeiben, valamint élvezhetik a 4500 mAh kapacitású, gyorstöltést is támogató akkumulátor, az A szériában először felbukkanó Dex-támogatás és a 48 MP-es kamera előnyeit. 

A Samsung bejelentette emellett, hogy a régóta várt Galaxy Fold szeptember 18-tól válik elérhetővé többek között Franciaországban, Németországban, Szingapúrban és az Egyesült Királyságban, később pedig az USA-ban is, Kozmosz Fekete és Űr Ezüst árnyalatokban. Az 5G-képes Galaxy Fold is elérhető lesz egyes piacokon.

Az IFA kiállításon a felhasználók találkozhatnak a nyár során bemutatott újdonságokkal is, így a Galaxy Note10 és Note10+ okostelefonokkal, melyek kiemelkedő teljesítménye lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy úgy végezzék munkájukat, ahogy az nekik a legkényelmesebb, és akkor is a legtöbbet hozzák ki magukból, ha éppen úton vannak. Az S Pennel érkező új Galaxy Tab S6 a Samsung első dupla kamerával felszerelt tabletje ultraszéles látószögű lencsével, és 10.5 colos Super AMOLED kijelzővel.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


  Igen
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei