Huawei P30, Pro és Lite árak

2019.03.20| Phone Arena

Kiderült, mennyibe kerül a kínai gyártó egy hét múlva érkező szériájának három tagja.

Alig egy hét van hátra a hivatalos bejelentésig, ahol Párizsban lerántja a cég a leplet a Huawei P30 lite, a Huawei P30 és a Huawei P30 Pro mobilokról, máris itt egy kis extra pletyka a WinFuture-től. A legdrágább értelemszerűen a P30 Pro lesz a maga 999 eurós árával a hazai piacon, azonban ezért cserébe 8 gigabájt RAM, 128 gigabájt tárhely jár, de akinek ez kevés, 256 gigabájt tárhellyel felszerelt modellt is választhat 99 eurós felárért cserébe. Bővíthető ugyan a tároló, ám a cég saját fejlesztésű nanoSD-jével a hagyományos microSD helyett.

Huawei P30, Pro és Lite árak

Huawei P30 Pro

Emellett a P30 Pro méretes, 6.47 colos OLED kijelzőt, kis bevágást, kerekded éleket kínál. Tudásban 40 megapixeles, f/1.6-os (!) kamera és optikai képstabilizátor áll rendelkezésre. Ezt 20 megapixeles széles látószögű kamera és 8 megapixeles szenzor egészíti ki, utóbbi lesz felelőse a tízszeres, veszteségmentes zoomnak. A Huawei Mate 20 Prohoz képest a P30 Pro 50 euróval olcsóbb lesz, cserébe extra 2 gigabájt RAM-ot, nagyobb kijelzőt és drasztikusan továbbfejlesztett kamerát kínál.

A Huawei P30 olcsóbb lesz, mint a konkurens Samsung Galaxy S10. 6 gigabájt RAM, 128 gigabájt tárhely, 6.1 colos OLED kijelző, valamint 40+20+8 megapixeles kamera összeállítás jellemzi a középső modellt, a veszteségmentes zoom itt „csak” ötszörös. Cserébe 749 eurót kér el a Huawei a P30-ért, míg a Galaxy S10 jelenleg 909 eurót kóstál.

Huawei P30, Pro és Lite árak

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Huawei P30

A család legolcsóbb tagja a Huawei P30 lite, amelybe 4 gigabájt RAM és 128 gigabájt tárhely kerül, javítottak a hátlapi kamera képességein, 24+8+2 megapixel összeállítást találunk a hátlapon, emellett Kirin 710 chipset dolgozik a gördülékeny használatért. Ezért alig 369 eurót kér el a Huawei Európában, amely megegyezik a Huawei P20 Lite tavalyi árával.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei