Huawei Mate 10 Lite: négy kamerával!

2017.10.30| Huawei

Négy kamerával jön Magyarországra a Huawei Mate 10 Lite. A Huawei először mutatott be Lite verizót a Mate sorozatból.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Október végétől, egészen pontosan mától már Magyarországon is kapható a Huawei Mate 10 Lite. A Mate sorozat legifjabb tagja az első olyan Huawei készülék, amelynek elő- és hátlapját is dupla kamerával szerelte fel a gyártó. Az okostelefon további különlegessége az 5.9 inches FullView kijelző, valamint a 3D hangzásért felelős új audio rendszer. 

A gyártó a két csúcskategóriás készülék – a Huawei Mate 10 és a Huawei Mate 10 Pro – mellett először mutatott be Lite verziót a Mate sorozat tagjaként. A Mate 10 Lite egyben az első olyan Huawei készülék is, amelyben a kiváló képek készítéséért immár négy kamera felel. A készülék elő- és hátlapján is egyaránt dual kamera található, így a Bokeh-hatás már a szelfi készítésnél is biztosított. A 13, illetve 2 megapixeles lencsével szerelt előlapi dual kamera különlegessége továbbá a tónusjavító vaku, amely automatikusan állítja be a fényerőt a külső fényviszonyoknak megfelelően, ezzel akár 80 százalékkal javítja a színek minőségét – a szelfik így olyanok lesznek, mintha napfényben vagy profi stúdióban készültek volna.

Huawei Mate 10 Lite: négy kamerával!

A készülék hátlapjára 16, illetve 2 megapixeles lencsék kerültek, melyekkel egy új funkciónak („élőkép”) köszönhetően a statikus fényképeket két másodperces mikro videókkal kelthetjük életre. Az új funkciók között szerepel továbbá a Huawei Beauty 4.0 is, amely a népszerű szelfi készítő alkalmazásokhoz hasonlóan arcjátékra aktivál különböző smink és szépítő filtereket, azaz, akár virtuálisan ki is sminkeli a felhasználót. 

A Mate 10 Lite 5.9 colos, 18:9-es képarányú FullHD kijelzőt, és vékonyabb felső és alsó keretet kapott a nagy kijelző-készüléktest arány érdekében. Így a képek teljes egészében láthatóak, a felhasználónak szinte moziszerű élményben lehet része a FullView kijelzőnek köszönhetően. A készülék kialakítása lehetővé teszi az egykezes használatot, így a felhasználó kényelmesen alkalmazhatja a beépített osztott képernyő funkciót két alkalmazás egyidejű futtatásakor. A beépített Eye Comfort 2.0 technológia kíméli a szemet, megszűri a kijelző 450nm-es kék fényét és automatikusan szabályozza annak fényerejét és színhőmérsékletét is.

Huawei Mate 10 Lite: négy kamerával!

A különleges hangzást a gyártó új, ultra-nagy terjedelmű 3D-s audió rendszere, a Histen biztosítja. A Mate 10 Lite a Huawei saját fejlesztésű felhasználói felületével, az Android alapú, machine learninggel támogatott EMUI 7-el fut. Ennek köszönhetően a készülék képes megjegyezni a felhasználó szokásait és előre kiszámítja a viselkedését, ezzel megkönnyítve a mindennapi használatot. A készülék gyorsaságáért a 8 magos Kirin 659 processzor felel, ehhez 4 gigabájt RAM és 64 gigabájt tárhely jár, az üzemidőért pedig a nagykapacitású, 3340 mAh akkumulátor, amely egyetlen feltöltéssel akár 2 napi használatot tesz lehetővé.

A Huawei Mate 10 Lite október 30-ától fekete, arany és kék színben, 4GB RAM belső tárhellyel, 119 990 Forintos bruttó fogyasztói áron lesz kapható a Huawei kiskereskedelmi partnereinél, a Telekom üzleteiben pedig november 10-től.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei