Samsung Galaxy Fold

Horror a Galaxy Fold kijelző cseréje

2019.10.09

Nem kell a fél veséjüket eladni azon Samsung Galaxy Fold mobil tulajdonosoknak, akik véletlenül összetörik az összehajtható kijelzős mobilt.

A Fold bejelentése után elsőként tesztelők kapták meg a mobilt tesztelni, ám akkor csúnyán elvérzett különféle kijelző problémák miatt. Ekkor visszahívták a modellt, kiküszöbölték a hibákat és már a nagyközönség számára is elérhető. Az egyik fő ok az volt, hogy nem tájékoztatták a tesztelőket kellőképpen, hogy a védőfóliának látszó réteg a megjelenítőhöz tartozik, nem lehúzható – sajnos de, épp ez volt a gond –, a végleges Foldnál már nem lesz ezzel gond.

Ezen kívül megoldották a csuklópántnál a hajtogatás miatt keletkezett résbe kerülő por gondját is. Az általánossá vált problémáknak esélyt sem adva kiadta a „Caring about…”, avagy a Gondoskodás videót. Itt tippeket ad arra, hogyan ne szedjük szét a telefon megjelenítőjét és hogyan érdemes óvatosan kinyitni a kétezer dolláros okostelefont.

Annak ellenére, hogy a Fold rugalmas kijelzője az okostelefonok világában a legdrágább a maga 600 dollárjával, ezzel csak az iPhone 11 Pro Max hátlap cseréje tud versenyezni, arányaiban mégsem annyira vészes a helyzet. A vállalat egyszeri 149 dolláros csere díjat számol fel az idén megvásárolt Galaxy Foldokra.

Összehasonlításként, a Samsung Galaxy Note 10+ QHD felbontású AMOLED panelje 279 dollárba kerül, az Apple iPhone 11 Pro Max megjelenítőjét 329 dollárért adják. Még durvább a különbség az egyébként elképesztően olcsó kijelző cseréiről ismert OnePlus esetében, a OnePlus 7T-ét 154 dollárért cserélik futárral együtt oda-vissza, cakkpakk.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei