Hoppá: mégis túlmelegszik a Snapdragon 810!

2015.03.04| Phone Arena

A hónapokkal ezelőtti pletykák szerint a Snapdragon 810 processzor, amely a legújabb csúcsmobilokban található meg, túlmelegedési gondokkal küzdött, ezt cáfolta az LG, most pedig megerősítette a HTC, akaratlanul is.

A hónapokkal ezelőtti pletykák szerint a Snapdragon 810 processzor, amely a legújabb csúcsmobilokban található meg, túlmelegedési gondokkal küzdött, ezt cáfolta az LG, most pedig megerősítette a HTC, akaratlanul is. Ez volt az az ok, amiért a Samsung úgy döntött, nem a Snapdragon chipsetét használja majd, hanem a saját fejlesztésű Exynos 7420-at. Ennek ellenére az LG, a HTC és a Xiaomi is bevállalta a 810-et. A HTC One M9-et vasárnap mutatta be a tajvani gyártó, akkor készült az alábbi fotó, ahol a modellen, a teljesítmény mérésének számszerűsítése érdekében az újságírók az AnTuTu benchmark tesztet futtaták rajta.

Hoppá: mégis túlmelegszik a Snapdragon 810!

Az előd HTC One M8 ezen 42-43 ezer pontot ért el anno, azonban nem tudtuk meg, mennyivel jobb az újdonság, hiszen a "The device temperature is too high. Please test again after cooling the device. Continue testing may cause the system to restart or shut down” hibaüzenettel ajándékozta meg a tesztelőket a készülék, egyszerűen túlmelegedett és letiltott. Kíváncsian várjuk, hogy egyszeri hibáról van-e szó vagy ténylegesen problémás a Snapdragon 810.



Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei