Honor 10, az idei év zászlóshajója

2018.05.16| Phone Arena

Kaméleon szín, okos kamera és olcsó ár jellemzi a Honor 10-et.

A Huawei leányvállalatának legújabb okostelefonja lett a Honor 10, amely szokás szerint kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, a Honor márka rajongóinak száma pedig egyre nő hazánkban is. Akárcsak a Huawei P20, a Honor 10 is üveg borítású hátlappal rendelkezik, amely bár a szivárvány szinte minden színében nem, de Phantom Blue és Phantom Green színekben játszik attól függően, hogyan esik rá a fény, a technológia neve Aurora Glass.

Honor 10, az idei év zászlóshajója

A Honor 10 átlagos, 5.8 colos, full HD+ felbontású kijelzővel, a P20-ban is megtalálható Kirin 970 chipsettel, valamint 4 gigabájt RAM-mal rendelkezik, tárhelyből 64 vagy 128 gigabájt áll rendelkezésre.

Fotózásra a hátlapi, 16+24 megapixeles szenzorok használhatók, előbbi színes, utóbbi monokróm, ebben különbözik a Huawei P20-tól, a fényérték f/1.8. Az extra tudásban megtalálható mozgásérzékelő autofókusz, mesterséges intelligencia is rendelkezésre áll a téma felismeréshez, valamint intelligens képstabilizátort is kapott a Honor 10. Felismeri, ha például az ég, növények, emberek vagy akár egy vízesés van a háttérben, és azt is rögtön felismeri, hogy ezek hol helyezkednek el. Ezt a funkciót a piacon elsőként a Semantic Image Segmentation technológia támogatja, ami lehetővé teszi a Honor 10 számára, hogy egyszerre több tárgyat is felismerjen.

Emiatt igazán egyedülálló a Honor 10: ezek a Honor 10 funkciók a háttérnek megfelelően állítják be a kamerát a fotózáskor, és emiatt minden egyes fotó olyan lesz, mintha profi fotós csinálta volna. A szelfi kamera 24 megapixel felbontású, ehhez f/2.0 apertúra tartozik, melyet a notch-ban – nem – rejtettek el.

Honor 10, az idei év zászlóshajója

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az ujjlenyomat-olvasó az előlapi home gombba integrált, végre nem a hátlapon kell keresni. A Honor 10-be egy 3400 mAh kapacitású akkumulátor került, amely az ultragyors, 5A gyorstöltést is lekezeli, így mindössze 25 perc alatt képes nulláról 50 százalékra feltölteni a telepet. A tudáslistában az Android 8.1 Oreo rendszert Wi-Fi, Bluetooth 4.2, USB C, LTE hálózati támogatás is megtalálható, valamint természetesen az EMUI 8.1 csomag, ami fejlődést jelent a szoftver funkciókban és képességekben, extraként EasyTalk nevű funkcióval is rendelkezik, ami segít lecsökkenteni a háttérzajt szeles időben, a suttogást pedig felerősíti.

Honor 10, az idei év zászlóshajója

A Honor 10 huszonhat országban kerül a boltokba, méghozzá 450 eurós áron a 128 gigás változat és 400 euróért a 64 gigabájtos verzió. Az első vásárlóknak a Honor ingyen Bluetooth fülhallgatót is ajándékoz.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei