Samsung Galaxy A9s

Holnap érkezik a négykamerás Galaxy A9s

2018.10.10

A Samsung belehúzott, holnap négy kamerával rendelkező okostelefont mutat be.

A Samsung Galaxy A9s lesz a világ első, négy hátlapi kamerával felszerelt mobilja, amely Európában várhatóan Samsung Galaxy A9 (2018) néven kerül forgalomba. A különleges kialakítás mellett több, prémium kategóriás tudást is hoz, legalábbis Evan Blass szerint, aki megmutatta a négy kamerát részletesen még a hivatalos bejelentés előtt.

  • A négyes közül a legfelső 8 megapixeles, ultra széles, 120 fokos látószögű kamera f/2.4 értékkel, az összeállítást LED vaku fejeli meg.
  • Alatta helyezkedik el a 10 megapixeles teleobjektív kétszeres optikai zoommal, f/2.4 fényértékkel, legalulra az 5 megapixeles, mélységélességért felelős portré kamerája csücsült f/2.2 apertúrával.
  • Ahogy az várható, a Galaxy A9s 24 megapixeles fő optikát kap, ehhez f/1.7 fényérték, valamint Clear & Bright technológia is tartozik. Ez utóbbi felelős a gyenge fényviszonyok között készült fotók minőségéért.

A Galaxy A9s a prémium érzetért alumínium kerettel és üveg elő-, valamint hátlappal rendelkezik, a szögletes ujjlenyomat-olvasó a kamerák mellett található. A fotó alapján a Bixby digitális asszisztens nemcsak jelen lesz, de dedikált gombot is kap. A hardveres tudást Snapdragon 660 chipset, 6 gigabájt RAM és 128 gigabájt tárhely adja, a megjelenítésről 6.28 colos AMOLED kijelző gondoskodik, az akkumulátor pedig 3720 mAh kapacitású lesz.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei