Hivatalosan is itt a 4G-s Apple Watch

2017.09.13| 9to5Mac

Hónapok pletykái után az Apple tegnap teste hivatalosan is bejelentette a harmadik generációs okosórát, az Apple Watch Series 3-at LTE hálóz

A bejelentésre az Apple különleges eseményén került sor, Jeff Williams tartotta. Tim Cook elárulta, az Apple Watch napjaink elsőszámú órája a Rolex után, ha az eladásokat nézzük, a vásárlói visszajelzések pedig kilencvenhét százalékban pozitívak. Az Apple Watch esetében jelenleg minden évben mintegy ötven százalékkal több fogy, mint az előd modellből, ennek oka a látványos és a felhasználók számára is érezhető fejlődés.

Az Apple Watch-hoz tartozó watchOS 4 – amely szeptember 19-én érkezik meg a támogatott modellekre – funkciói közül kiemelték a Workouts appot, a GymKitet, valamint azt, hogy a Series 3 támogatja az önálló Apple Music lejátszást, így nincs szükség a közelben iPhone-ra a használatához, tehát negyvenmillió zeneszám érhető el a csuklónkról, bármikor. A sportolás megfelelő követéséhez teljesen különálló GPS-t is álmodtak a fejlesztők az órába, így valóban teljes értékűen használható iPhone nélkül az óra.

A 4G támogatás mellett fontos újdonság lett az Apple Watch Series 3 megjelenésével a dual processzor, amely hetven százalékkal gyorsabb lett. A chipsetnek köszönhetően Siri már beszélni is tud, rendkívül fontos és hasznos egy okosóra használatánál. A W2 nevet kapott chip ötven százalékkal energiatakarékosabb a Bluetooth és a Wi-Fi használata közben, mint elődje. Ami a méreteket illeti, a Series 3 pontosan ugyanakkora, mint a Series 2 volt, ebben nincs különbség, talán egy hangyányival vastagabb lett, de ez a plusz tudás figyelembevételével nem nagy kompromisszum.

Ami az árakat illeti, ha valaki az e-PIN nélküli Apple Watch Series 3-at választja, 329 dollárt kell leszurkolnia érte, az LTE-képes darabért pedig 399 dollárt.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei