Hazánkba érkeztek az olcsó Honorok

2018.08.03| Honor

A Honor bejelentette, hogy leginkább megfizethető készülékei, a Honor 7S, a 7C és a Honor 7A augusztus 1-től Magyarországon is elérhetőek.

A Honor 7S, a Honor 7C és a Honor 7A együtt érkeznek a magyar piacra. Az új okostelefonok többek között arcfelismerő funkcióval rendelkeznek, ami elősegíti a készülék egyszerű használatát, nagy felbontású kamerájukkal kivételes minőségű fotókat lehet készíteni, és hatalmas, FullView kijelzővel büszkélkedhetnek. Ezek a prémium funkciók tökéletesen illeszkednek a karcsú készülékbe, ami a Honor 7S esetében rendkívül kedvező áron, mindössze 42 000 forinttól elérhető.

Honor 7S

A Honor 7S élénk, 18:9 széles képernyős, HD kijelzővel rendelkezik. A modern okostelefonok teljes kijelzős trendjeit követve a Honor 7S 5,45 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, és méretétől függetlenül kézhez álló készülék, köszönhetően az éppen csak észrevehető szegélynek. Az ebben az árkategóriában verhetetlen 1440 x 720-as felbontással fotóalbumok nézegetése vagy videók megtekintése sokkal meghatározóbb élményt nyújt.

Mire jó egy telefon, ha a vonal másik végén lévő személy nem hallható? A Honor 7S nagy teljesítményű vevőegysége a „Loud Voice Call” funkcióval biztosítja, hogy a hívások hangosak és tiszták legyenek bármilyen zajos környezetben. A „Loud Voice Call” funkció olyan újítás, ami ismét bizonyítja a Honor elkötelezettségét a felhasználók igényeinek megértése és a folyamatos fejlesztés iránt.

Hazánkba érkeztek az olcsó Honorok

A Honor 7S kitűnik a többi, hasonló kategóriás telefon közül az elülső és hátsó kamerákon található LED vakujával. Az egyedi LED szelfivilágítás természetes és egyenletes fényt biztosít akár gyenge fényviszonyok között is. A 13MP-s hátsó és 5MP elülső kamerával garantált a fotók kiváló minősége. 

A Honor 7S az akkumulátor kapacitásában is vezető szerepet tölt be. A 3,020mAh-s akkuval a felhasználók egész nap használhatják a készüléket és nem kell aggódniuk, hogy esetleg lemerül a telefon. A Honor 7S lehetővé teszi két SIM kártya egyidejű használatát, mind adat, mint telefonhívások lebonyolítására, valamint elfér benne egy 256 GB-s micro SD kártya adattárolásra.

Honor 7C

A Honor 7C dupla lencsés, 13MP + 2MP-s kamerájával nagy felbontású fotókat készít. Igazi mérföldkőként a dupla lencsés megoldás végre elérhető a megfizethető okostelefonok körében. Ez lehetővé teszi a bokeh effektus alkalmazását portrék készítésékor, professzionális fotó hatását keltve. A Honor 7C 8MP-s elülső kamerával is rendelkezik, ami beépített szelfifényt használ, csodálatossá varázsolva az esti fotókat.

Hazánkba érkeztek az olcsó Honorok

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az új készülékben működik az arcfelismerés funkció, ami így már nem csak a csúcskategóriás okostelefonok kiváltsága. Ennek segítségével a telefonodat egy szempillantás alatt feloldhatod. A Honor 7C FullView kijelzője 5,99 hüvelykes, és a 18:9-es képernyő olyan élményt nyújt, mintha csak egy színielőadást néznél.

A Honor 7C 1,8GHz-es nyolcmagos processzorral van felszerelve. A legfrissebb Android 8.0 rendszerrel és az EMUI 8.0 felhasználói felülettel rendelkezik, ami új szintre emeli az elérhető funkciókat és a teljesítményt multitasking környezetben is. A kompakt, mindössze 7,8 mm vastag, elegáns Honor 7C fekete, kék és arany színben lesz elérhető.

Honor 7A

A Honor 7A FullView kijelzője 5,7 hüvelykes. A 18:9-es arányú képernyő olyan látványban részesít, amelyet eddig csak mozivásznon láthattál. A készülék egy nagyfelbontású 13MP-s hátsó és egy 8MP-s elülső kamerával rendelkezik. A Honor 7A nyolcmagos processzorral van felszerelve. A legfrissebb Android 8.0 rendszerrel és az EMUI 8.0 felhasználói felülettel rendelkezik, ami új szintre emeli az elérhető funkciókat és a teljesítményt multitasking környezetben is.  A Honor 7A kompakt, mindössze 7,8 mm vastag, elegáns felépítésű készülék.

Hazánkba érkeztek az olcsó Honorok

Augusztustól Magyarországon is elérhető a Honor 7S, Honor 7A és Honor 7C kék, arany és fekete színben. A készülékek az alábbi áron kaphatók a hivatalos partnereknél:

  • Honor 7S: 16 + 2GB: 41990 HUF
  • Honor 7C: 32 + 3GB: 69990 HUF
  • Honor 7A: 32 + 3GB: 52990 HUF

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.
Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

2017.04.24
| Telefonguru
Nálunk járt a Huawei P10 Lite és maradandó élményt hagyott bennünk.
A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

2020.04.12
| Telefonguru
2019-ben bannolta az Egyesült Államok elnöke a Huawei-t, ezzel hatalmas pofont adva neki. Vajon túléli?
Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

2017.12.06
| Phone Arena
Megjelent a Huawei leányvállalatának új modellje, a Honor 7X, méghozzá 200 dolláros áron.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei