honor 20 lite

Hazánkba érkezik a szelfikirály Honor 20 Lite

2019.05.16
Címkék:

honor 20 lite


A készülék tripla kamerával, 128 GB-os tárhellyel és extravagáns színekkel érkezik Magyarországra.

Májustól Magyarországon is elérhetővé válik a Honor 20 Széria legkisebb tagja, a Honor 20 Lite. A Lite 12 nm-es nyolcmagos Kirin 710 chipsettel lett felszerelve, ami mellé 4 GB memória és 128 GB-os tárhely jár, bár ez utóbbit SD kártyával akár 512 GB-ra is bővíthetjük. A két 4G SIM, a stabil internetkapcsolat és a kiváló hívásminőség biztosítja a hatékony, gyors kommunikációt.

Ahogy az a képeken is látszik, a Lite meglehetően extravagáns külsővel büszkélkedhet, köszönhetően a 3D fotolitográfiás technológiának, ami prizmaszerű színátmenettel és csillogó hatással teszi feltűnővé a hátlapot.

A Honor 20 Lite három kamerát kapott a hátlapjára, ami egy 24 MP-es, egy 8 MP-es és egy 2 MP-es szenzorból áll, melyek képesek akár 480 fps-es szuperlassított felvételek készítésére is. A 17 mm-es ultraszéles látószögű lencsékkel pedig akár 120°-os szögben is fényképezhetünk. Ami a szelfie kamerát illeti, az a Lite külön büzkesége, hiszen 32 MP-es optika került a mobilba, amelynél a mesterséges intelligencia is segíti a minél tökéletesebb képek elkészítését.

A legfrissebb, Android 9-re épülő EMUI 9.0 rendszert futtató készülék május végén jelenik meg hazánkban, háromféle – fantom fekete, alkonyat és vad ciklámen – színben és 99.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron kerül a boltokba. 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Ön használ digitális asszisztenst?


  Igen, Google Asszisztens-t
  Igen, Cortana-t
  Igen, Siri-t
  Igen, Bixby-t
  Igen, Blackberry Assitant-et
  Igen, Hound-ot
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei