Apple

Hat hetet kell várni az Apple AirPodsra

2017.02.15

Két hónappal a hivatalos megjelenés után is alig lehet hozzájutni az Apple füleséhez. Igen nagy port kavart az Apple a hónapokkal előre beha

Igen nagy port kavart az Apple a hónapokkal előre beharangozott AirPods fülhallgatóval. Ez a fülhallgató azért különleges, mert még a két, fülbe dugható részt sem köti össze vezeték, egyébiránt pedig Bluetooth segítségével kommunikál a telefonnal. A gyártó rajongói pillanatok alatt rávetették magukat a meglévő készletre előrendelésben és aki mostanában gondolkodott el, hogy megnyomja a vásárlás gombot, annak szomorúan kell tudomásul vennie, hogy jelenleg hat hetet, tehát mintegy másfél hónapot is várnia kell arra, hogy kézbe és fülbe vehesse a cuki kis „fogkefe fejeket”.

Ehhez jön, hogy nem is olcsó, hiszen 170 dollárt kell kifizetni érte az Egyesült Államokban, ami átszámítva – vámot és egyebeket nem nézve is – több mint ötvenezer forint. Ezért az árért cserébe olyan funkciókkal is rendelkezik a füles mint a több mint ötórás üzemidő egy feltöltéssel vagy éppen ha érzékeli, hogy kikerült a fülből, automatikusan leállítja a zene-lejátszást. Érdekes, hogy a konkurens Samsung hiába csökkentette a Gear IconX füles árát, ez gyakorlatilag nem változtatott az AirPods iránti keresleten.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei