Google

Három extra kamerafunkciót hoz a Pixel 3

2018.10.09

A Google Pixel 3 kamerája mesterséges intelligenciával ellátott, három olyan opciót tud, amit más nem.

Így, órákkal a hivatalos Google Pixel 3 és a Google Pixel 3 XL debütálása előtt még tudunk mutatni sosem olvasott hírt. A 9to5Google szerint a kameránál használt AI, avagy mesterséges intelligencia itt nem csak azt jelenti, hogy az adott témát, jelenetet felismeri a készülék és ahhoz igazítja a beállításokat, de a Top Shot funkcióval több kép is készül és azok közül a legjobbat választja a telefon. Emellett az Intelligens rögzítés elérhető felirat és pici pöttyök jelzik a kép felett azokat, amelyeket a Google kamera a legjobbnak tart, ilyen például a nyitott szemű vagy megfelelő mosollyal rendelkező alany.

Ehhez hasonlít a Photobooth szolgáltatás is, amely szintén a mesterséges intelligenciát használva választja a legjobbat sikerült fotót. Ehhez elég a Pixel 3-at fotózásra beállítani, a telefon akkor készíti a képeket, amikor valami érdekes történik vagy az AI úgy dönt, hogy minden megfelelő a fotó készítéséhez, például mindenki a kamerába néz. A Photobooth-t úgy kell elképzelni, mint egy szelfis időzítőt.

A harmadik extra az AI zoom, melyet a Google Super Res Zoomnak nevezett el, erről további részleteket várhatóan csak a bejelentés után tudunk meg, de több mesterséges részletet és élesítést várunk előzetesen. Itt a forrás megemlíti, hogy az előlapi két kamera közül az egyik széles látószögű objektívvel rendelkezik a jobb szelfik miatt, valamint az autofókusz is megjelenik.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei