xiaomi

Hamarosan megjelenik a Xiaomi Mi CC9 Pro

2019.10.30
Címkék:

xiaomi

,

mi

,

cc9 pro


A Xiaomi már korábban megmutatta a Mi CC9 Pro hátlapját és a kijelző ívelt széleit, ám ma sokkal részletesebb képet mutatott a készülék előlapjáról.

A Xiaomi már korábban megmutatta a Mi CC9 Pro hátlapját és a kijelző ívelt széleit, ám ma sokkal részletesebb képet mutatott a készülék előlapjáról. A Mi Note 10 néven globálisan elterjedő eszköznek vízcsepp bevágása, a ívelt kijelzője és legalább egy további színt kap a zöld mellett, ami egy gyöngyfehér színátmenettel lesz.

 

Több kínai promóciós posztban 5G-kapcsolatot ábrázoló képeket látunk, ám a Xiaomi hallgat arról, hogy milyen lapkakészletet kap az Mi CC9 Pro, de ha igazak a pletykák akkor egy Snapdragon 730G chipkészlet lesz a motorháztető alatt, ami sajnos nem támogatja az 5G kapcsolatot. A Xiaomi az új készülékét egy valódi kamerás telefonként hirdeti a 108 MP-es érzékelővel, amelyet a Samsung készített, 5x teleobjektívvel, amely lehetővé teszi a CC9 Pro számára az 50x hibrid zoom elérését, illetve egy 20 MP-es széles látószögű szenzorral, valamint egy makró-érzékelővel.

A Mi CC9 Pro november 5-én érkezik, de még nem tudjuk, hogy pontosan mennyibe is fog került a készülék, de minden bizonnyal nagyon versenyképes csomagnak tűnik.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei