surface

Hallottál már a Surface Duo-ról?!

2019.10.03
Címkék:

surface

,

duo


A Microsoft tegnap bejelentett rengeteg új terméket, de vitathatatlanul a legizgalmasabb a Surface Duo „okostelefon” volt.

A Microsoft tegnap bejelentett rengeteg új terméket, de vitathatatlanul a legizgalmasabb a Surface Duo „okostelefon” volt. A Surface Duo készüléket Android hajtja és a Microsoft, közösen a Google támogatásával fejlesztette el ezt a készüléket.

 

Két 5,6 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amelyek együttesen egy 8,3 hüvelykes teljes kijelzővé válnak, valamint csupán csak 4,8 mm vastag.  A Microsoft elárulta, hogy elkötelezett a kettős képernyős eszközök iránt, mert lehetővé teszik az felhasználóik számára, hogy az eszköz még többet nyújtson a mindennapi életben. Más összecsukható telefonokkal ellentétben a Surface Duo nem próbálja elrejteni a felosztást, ahol két képernyője találkozik.

 

Teljesen bezárható, kinyitható, mint egy könyv vagy visszahajtható, ha csak egyetlen képernyőre van szükség. Ez a kialakítás egyedülálló a piacon lévő összes többi összecsukható telefonnal mintpéldául a Galaxy Fold vagy a Huawei Mate X.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei