Hallgass hazait! Magyar zene, ingyen, legálisan

2013.12.09| Vodafone

A Vodafone két nappal meghosszabbította a Hallgass hazait! akciót, így a magyar zene rajongói kedd estig még ingyenesen regisztrálhatnak az oldalon, hogy az elkövetkező időszakban díjmentesen és legálisan tölthessék le kedvenc magyar zenéiket mobiltelefonjukra, táblagépükre és a számítógépükre a hazai zenék legnagyobb legális online katalógusából, jelentette be a Vodafone hétfőn.

A Vodafone két nappal meghosszabbította a Hallgass hazait! akciót, így a magyar zene rajongói kedd estig még ingyenesen regisztrálhatnak az oldalon, hogy az elkövetkező időszakban díjmentesen és legálisan tölthessék le kedvenc magyar zenéiket mobiltelefonjukra, táblagépükre és a számítógépükre a hazai zenék legnagyobb legális online katalógusából, jelentette be a Vodafone hétfőn. A Hallgass hazait! 23 ezres katalógusában a piacon egyedülálló áron érhetőek el a legújabb hazai slágerek és a régebbi kedvencek is. A Hallgass hazait! a Zene! 24/7 Zenetár csomag része. A teljes, 4 millió darabos hazai és nemzetközi katalógus előfizetési díja 1000 Ft/2 hét, míg az akción kívüli időszakban a Hallgass hazait! előfizetés havi 500 Ft-ba kerül.

Mind a teljes, mind a hazai csomag előfizetői korlátlan számban tölthetnek le másolásvédelemmel ellátott zeneszámokat, és mindezeket egészen addig hallgathatják eszközeiken, ameddig érvényes a Vodafone SIM kártyájuk. A most futó akció egyik különlegessége, hogy olyanok is kipróbálhatják a szolgáltatást, akik nem a Vodafone előfizetői, a másik pedig az, hogy a Vodafone a regisztrálók között naponta egy Huawei Ascend P6 készüléket sorsol ki.

A karácsony közeledtével a www.hallgasshazait.hu oldal egy remek ajándékozási lehetőséget is tartogat: a Vodafone ügyfelei akár 20 vodafone-os barátjukat is meglephetik a díjmentes előfizetéssel. Mindössze annyit kell tenni, hogy a weboldalon megadják a saját, illetve az ajándékozott telefonszámát, majd a megajándékozott sms-ben kap tájékoztatást az ajándékáról és a tennivalókról. A Hallgass Hazait akcióban azok is részt vehetnek, akik jelenleg nem a Vodafone ügyfelei. Amennyiben ellátogatnak a www.hallgasshazait.hu oldalra és kitöltik a kérdőívet, akkor kapnak egy prepaid kártyát, amire a Vodafone azonnal aktiválja is díjmentes előfizetést.

A Vodafone által végzett online kutatásból kiderült, hogy a válaszadók több mint fele jellemzően magyar zenét hallgat, és ezeknek a válaszadóknak a nagy része az interneten jut hozzá a zenékhez. Nem csoda tehát, hogy a Zenetárból legtöbbet letöltött dalok közül minden második magyar előadó felvétele és a toplistán rendszeresen felbukkannak régebbi magyar slágerek is. A Zenetár, Hallgass hazait szolgáltatásban úgy tűnik, a haza zenészek is nagy lehetőséget látnak, hiszen a szeptember 27-én megtartott első Crazy Day kampány során több tucatnyian kommunikálták saját Facebook oldalukon a kedvezményes előfizetéses lehetőséget.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A zenei szolgáltatáshoz kapcsolódik a Hallgass Hazait! rádióműsor is, mely jelenleg 21 rádióban, heti rendszerességgel hangzik el. A kétórás műsorban interjúk, beszélgetések, dalbemutatók mellett a Hallgass Hazait katalógusából szemezget a szerkesztő, így az aktuális slágerek mellett olyan előadók dalaival is megismerkedhetnek a hallgatók, akiknek a zenéi rádióban talán ritkábban fordulnak elő.

A Hallgass hazait! és a Zenetár szolgáltatás jelenleg androidos telefonokon és tableteken, valamint számítógépen érhető el. Az androidos használathoz le kell tölteni a díjmentes Zene! 24/7 beta zenelejátszó alkalmazást, amivel a felhasználók a szolgáltatásból letöltött, illetve a telefonjukon tárolt zenéiket is a Vodafone My Music nevű tárhely szolgáltatásában tárolhatják, szintén – díjmentesen. Természetesen az alkalmazás saját lejátszási listák összeállítására is alkalmas. A zenelejátszó letölthető innen. A díjmentes Hallgass hazait! előfizetés megrendelhető a www.hallgasshazait.hu weboldalon, a mobilos és a wapos Vodafone live! oldalakon, vagy egy a Vodafone hálózatából a 1744-es számra küldött díjmentes HAZAI SMS kóddal is.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei