HTC One műanyagból, ez az E8

2014.06.03| HTC

A tajvani gyártó ma hivatalosan is bejelentette a HTC One E8 modellt, amely egy One M8, kissé átszabott külsővel.

A tajvani gyártó ma hivatalosan is bejelentette a HTC One E8 modellt, amely egy One M8, kissé átszabott külsővel. A készüléket megismerhettük már One Ace néven is, ám a végleges név a HTC One E8 lett. A modell érdekessége, hogy az alumínium burkolatot költséghatékony műanyagra cserélték, ám a dizájn megmaradt, így az elegancia, a lekerekített szélek és sarkok is. Méreteiben is majdnem teljesen egyezik a One M8 és a One E8, mindössze a 9.4 mm áll szemben a 9.9-rel vastagság tekintetében. A fém leváltása súlycsökkentést is eredményezett, így az eredeti 160 grammról 145 grammra sikerült leszorítani az E8 tömegét.

Ami a tudást illeti, az 5 colos kijelzővel ellátott HTC One E8-ban a Snapdragon 801 processzor dolgozik, bár az nem tisztázott, hogy a 2.3 vagy a 2.5 gigahertzes verziót kapja. Ettől függetlenül adott lesz 2 gigabájt RAM, valamint 16 gigabájt belső tárhely, ez utóbbi microSD kártyával akár további 128 gigabájttal is bővíthető. A HTC One E8-ban is megtalálhatók lesznek az M8-ban is elérhető funkciók, úgymint a Motion Launch, a BoomSound előlapi dual hangszórók, ám egyedi újítás a Dual Curve Design, avagy az ergonomikus kialakítás, a Selfie Perfection és a dual SIM támogatás.

A HTC One E8 13 megapixeles kamerája BSI szenzorral, f/2.2 rekesszel és egy LED vakuval ellátott, a szelfik készítésében pedig az öt megapixeles előlapi kamera lesz segítségünkre, ez is BSI változat. Mindkét kamera 1080p felbontású videók rögzítésére alkalmas. A legfontosabb különbség még az M8 és az E8 között, hogy ez utóbbi elérhető lesz dual SIM változatban is, két nanoSIM befogadására képes. Mindkettő támogatja a négysávos GSM hálózatokat, a második SIM pedig négysávos 3G, HSPA+, valamint 4G/LTE képes is egyben. Az említett, támogatott LTE hálózat egyelőre a kínait jelenti. A HTC One E8 még ebben a hónapban elérhető lesz több országban fehér, szürke, kék és piros színekben.



Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei