Samsung Galaxy Note 7

Gond van a cserélt Note 7-ekkel

2016.09.28

A Samsung Galaxy Note 7 mizéria tovább folytatódik, ugyanis a cserélt készülékekkel is gond van. De legalább nem gyulladnak ki.

A gyártó minden érintett készüléket jelenleg cserél, van aki már meg is kapta az újat, közben érkezett több szoftverfrissítés a még csere alatt álló modellekre, hogy ne gyulladjanak ki, azonban itt még mindig nincs vége a történetnek. Egy frissítés az akkumulátor jelzõ ikont zöldre váltja a biztonságos Note 7-eseken. A gyártó azonban hiába akar túljutni a visszahívásos folyamaton és lezárni azt, a Dél-Koreai kormányzati hivatal jelenleg ezen idõszak meghosszabbítását kéri.

http://www.telefonguru.hu/images/content/Samsung-Galaxy-Note-7-Review-TI.jpg

Ezzel együtt számos új Note 7 tulajdonos arra panaszkodik, hogy a csere készülékek akkumulátorai sincsenek a helyzet magaslatán, ugyanis túl gyorsan merülnek, ebbõl kifolyólag pedig túlhevülnek. Az egyelõre nem tisztázott, hogy továbbra is magával az akkumulátorral van gond vagy valahol máshol kell keresni a gondot. A Samsung egyelõre nem erõsítette meg a további problémákat, amelyek most úgy tûnik, egyelõre csak Dél-Koreában jelentenek gondot.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei