Galaxy S8: probléma a töltéssel?

2017.04.25| Phone Arena

Úgy tűnik, nemcsak a red tint néven ismert hibával rendelkeznek az új csúcsmobilok.

 

A red tint avagy piros tinta annak a rövid megnevezése, amelyet sajnos egyre több vásárló tapasztal, a kijelző ilyenkor teljesen piros hatású lesz. A Samsung szerint csak egy egyszerűn manuális kalibrációra van szükség, ez nem hiba, viszont cserébe egy szoftverfrissítéssel helyrepofozzák a hibát. A friss információk szerint viszont a Samsung Galaxy S8 és S8+ esetében gondok akadtak a vezetéknélküli töltéssel is.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Egészen konkrétan a gyári Samsung Fast Charging töltővel is van a gond, bár többek szerint régebbi töltőpaddal is akadnak problémák. Ezekkel a régebbi megoldásokkal a Samsung Adaptive Fast Charger funkció ugyanis nem működik és csak normál gyorsasággal tudja tölteni a telefont, viszont ilyenkor rossz működésre hivatkozva állandóan leáll, majd újraindul a töltés. Valahol érthető, ha a gyártó leállítja a nem biztosan tökéletes töltőpadokkal való kompatibilitást, köszönhetően a Samsung Galaxy Note 7 fiaskónak, hiszen még egy ekkora bukást nehezen élne túl a cég. Jelen esetben tehát, ha valaki vezeték nélkül szeretné tölteni a Galaxy S8 telefonját, azt csak a legújabb, vele együtt debütált megoldással teheti meg biztonságosan és hibamentesen.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei