GeekBench 3

Galaxy S6: frissítés előtt vagy után jobb?

2015.06.29

Hamarosan kikerül a hivatalos Android 5.1.1 Lollipop frissítés a Samsung Galaxy S6 modellekre és több újdonságot már tudni róla. Vajon hogy alakulnak a benchmark tesztek az update-et követően?

Hamarosan kikerül a hivatalos Android 5.1.1 Lollipop frissítés a Samsung Galaxy S6 modellekre és több újdonságot már tudni róla. Vajon hogy alakulnak a benchmark tesztek az update-et követően? Legtöbben a RAW – avagy a veszteségmentes fotózási - támogatást várták, azonban ez nem került be egyelőre a frissítésbe. Cserébe látható, hogy a legtöbb benchmark teszten gyengébben teljesít ugyanaz a készülék mint előtte. Az alábbi videón az Android 5.0.2 és az Android 5.1.1 frissítést tartalmazó Samsung Galaxy S6 látható, a különbségek szemmel láthatók.

Ugyanis nincs RAW mód, a Pro marad ugyanaz, ami volt. Viszont jó hír, hogy a Samsung hozzáadat a Camera2 API támogatást, így immár külső kamera programok támogatják a RAW fotózást! Újdonság az iPhone-ból már ismert dupla kattintás a kijelzőn, majd ebben a módban a megjelenítőn való ujjunk fel-le mozgatásával gyorsan lehet az expozíciót állítani. A legnagyobb újítás azonban mégis az S Kereső és a Quick Connect kikapcsolhatósága. Friss nyalánkság még az alkalmazáslistában az A-Z-ig való beállítás lehetősége és a parallax effekt visszatérése a háttérképek esetében. A benchmark teszteken szórás látható, több eredmény kicsit jobb, több kicsit rosszabb lett, de alapjaiban nem rengette meg a kis frissítés a Samsung Galaxy S6-ot egyik irányban sem.

/txt/hirek/kepek/benchmark-s6_20150629.pngA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei