Samsung Galaxy A90

Galaxy A90: exkluzív csúcs, csak Kínának

2019.03.06

A Samsung Galaxy A90 Kínán kívül nem lesz elérhető máshol.

Rossz hírünk van azoknak, akik a megújult Galaxy A család legdrágább tagját várták, ugyanis az A90 a jelek szerint kizárólag Kínának készül, Európába nem tervezik a behozatalt. A Galaxy A30/A50 és az A40 után az A90 érkezésével több újdonság is bekerül a funkciók közé, ilyen a 48 megapixeles kamera csúszkás kialakítása. A kínai Ice Universe Twitter posztja szerint az új modell a kínai csapat egyedi dizájnját hozza el.

A kamera kialakítása emelő és forgó is egyben a korábbi pletykák szerint, ezt azonban Ice Universe megcáfolja, az ú forrásai szerint kizárólag hátlapiként funkcionál majd a nagyfelbontású optika. Elég kicsúsztatni és már használható is. A 48 megapixeles érzékelőről technikai részletet nem tudni egyelőre, az azonban ismert, hogy a Samsung még tavaly októberben bemutatta a 48 megapixeles ISOCELL Bright GM1 szenzort, a szériagyártás az előző negyedév óta folyik.

Felmerült a kérdés, hogy mi a különbség a Galaxy A és a Galaxy M termékcsaládok között. Alapvetően nem sok, ezek fedik le a Samsungnál a teljes belépő- és középkategóriát, ám míg az M tagok olcsóbbak és 1-1 funkcióra kihegyezettek, addig az A széria jóval drágább és sokkal inkább prémium külsőt biztosít, amely az M-ekből hiányzik.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei