Telenor

Friss Telenor akciók

2012.04.04

Tavaszi áresés a Telenornál: mobileszközök 10 ezer forint kedvezménnyel.

Ma már nemcsak a munkában, hanem a szabadidő eltöltésében is fontos szerepet játszik az okostelefon, hiszen egyre többen használják szórakozásra mobilkészüléküket. Hogy minél többen kapcsolódhassanak be a mobilos szórakozás világába, a Telenor április 3-án induló tavaszi akciójában legnépszerűbb okostelefonjai közül négyet 10 ezer forint kedvezménnyel kínál. Az akció keretében a multimédia-fogyasztás kedvelőit az okostelefonok és internetképes készülékek mellett laptop is várja. A Telenor április 3-án induló tavaszi akciójában szereplő mobileszközök tízezer forintos kedvezménnyel vihetők haza kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartással, új előfizetés vásárlása mellett, vagy a Bónusz Program igénybe vétele esetén. A mobilszolgáltató március 29-én életbe lépett új részletvételi rendszerében pedig a korábbinál több tarifakategóriában, így már a legalacsonyabb havidíjú számlás tarifacsomagok esetén is lehet új mobileszközt részletre vásárolni.

  • A Samsung Galaxy mini és a Nokia C5-03 9990 forint helyett Okostarifa 90 előfizetéssel 0 forintért érhető el.
  • Okostarifa 180 csomaggal a Nokia 500 19 990 forint helyett teljes áron 9 990 forintért vásárolható meg havi 990 forintos részletre, a Samsung Galaxy Ace pedig 22 990 forint helyett a húsvéti akcióban teljes áron 12 900 forintért, havi 1290 forintos részletre vihető el.
  • A Telenor húsvéti akciójában kedvezményes áron kínálja a Dell Inspiron 15R laptopot is, amely 19 990 forintos kezdőrészlet helyett már 9990 forint befizetésével elvihető Hipernet 21 csomaggal, 12 havi, 7500 forintos részletre, 99 990 forintos teljes áron.


Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei