Android N

Friss Android N és Nexus hírek

2016.06.22

A Google friss információkat hintett el az Android N, az Android O rendszerrõl, valamint az ezeket a frissítéseket mindig elsõként megkapó Nexus családról.

A Google Nexus referenciacsaládja nem véletlen népszerû a felhasználók körében, ugyanis valóban ezeket a telefonokra és tabletekre érkezik meg mindenki más elõtt a gyári, vanilla Android, valamint ezek élveznek legtovább frissítési lehetõséget, hiszen legalább két évig megkapják még az összes update-et, miután megjelentek a Play Store-ban. Ezen felül – a modell forgalmazás megszûnésének utolsó napjától számítva – legalább három évig minden fontos biztonsági frissítést és hotfixet is szintén megkapnak a kompatibilis Nexus készülékek.

http://www.telefonguru.hu/images/content/nexusupdates.jpg

A friss hírben egyértelmûvé teszi a Google, hogy mely Nexus készülékek kapják meg biztosan az új rendszereket, amelybe itt már az Android N után az Android O is beletartozhat. Így tehát a Nexus 5X és a Nexus 6P – a legújabb készülékek – kaphatják meg legtovább a frissítéseket, ezen eszközök tulajdonosai várhatják az Android O-t. A Nexus 6 és a Nexus 9 támogatása viszont leáll idén októberben, így ezek várhatóan éppen kiesnek majd az Android N update-bõl. Vagy még pont beleférnek. Ha a Google folytatja ugyanis a hagyományt és az új OS október végén, november elején jelenik csak meg, akkor pont határon van a két, mára már régi modell. A listában nem említett Nexus telefonok és tabletek viszont már nem kapnak semmilyen hivatalos frissítést.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei