LG G8

Fotón az LG 2019-es csúcsmobilja

2019.02.14

A dél-koreai cég már megerősítette az LG G8 ThinQ nevet, most pedig még több részletre derült fény.

Az LG G8 ThinQ a cég idei felsőkategóriás készülékeként debütál. Evan Blassnak köszönhetően render képeken csodálhatjuk meg a leginkább a tavalyi LG G7 ThinQ-re hajazó dizájnt. A legnagyobb különbség a G8 vékonyabb kerete és a kissé karcsúbb kialakítás. A hátlapon ujjlenyomat-olvasó található, így a G8 nem követi a konkurensek megoldásait, emiatt nagy eséllyel kerülhet hátrányba.

A leolvasó felett dual kamera található, az előddel ellentétben horizontális elhelyezkedésű, innen lehet a legkönnyebben megkülönböztetni a G8-at a G7-től. Jó hír, hogy nem hagyta el a cég a 3.5 mm-es jack dugót, valahol lehet értékelni azt, hogy nehezen újít a cég.  

Az LG G8 ThinQ 6.1 colos OLED kijelzőt kap 1440×3120 pixel felbontással – ebben is egyezik a G7-tel. Az Android 9 Pie rendszer az alap gyárilag, a burkolat por- és vízálló, ez rejti a Snapdragon 855 chipsetet, a 6 gigabájt RAM-ot és a microSD kártyát a 128 gigabájt tárhely mellett.

Az LG mobilok – az LG G2 óta – sajnos nem a hosszú üzemidejükről híresek, remélhetőleg ez megváltozik. 400 mAh-val nagyobb telep kerül a G8-ba, így már 3400 mAh-val gazdálkodhat a készülék. Az LG várhatóan február 28-án mutatja be a G8 ThinQ-et, piacra pedig március 22-én kerül, ha hihetünk a főképernyőn látható dátumnak.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei