Fotón a négy Huawei Mate 30

2019.09.16| Phone Arena

Sajtófotón látható a pár nap múlva debütáló Huawei Mate 30 család minden tagja.

 

Szeptember 19-én, csütörtökön mutatkoznak be az újdonságok Münchenben, addig is nézzük meg az Evan Blasstól kapott képeket és a hozzá adott információkat!

A Huawei Mate 30 Pro a hátlapon kerek egységben rejti a négy kamerát. Az összeállítás egy 40 megapixeles, 4-in-1 pixel fő szenzort, egy új, 40 megapixeles széles látószögű kamerát, egy 8 megapixeles, háromszoros zoommal ellátott teleobjektívet és egy dedikált Time-of-Flight optikát hoz. Ezeket a hátlapon egy xenon vaku, az előlapon pedig egy 32 megapixeles, valamint egy széles látószögű másodlagos szelfi kamera egészíti ki. Ez utóbbi kettő a Mate 30 Pro széles notch-ában foglal helyet a FaceID-hoz hasonló arcfelismerő rendszer részeként.

Fotón a négy Huawei Mate 30Huawei Mate 30 Pro" />

A Mate 30 Pro előlapja 6.8 col képátlójú panel, amely két oldalt edge megoldást kapott. A frissítési rátáról nem tudunk semmit, a felbontásról viszont igen, az 2400×1176 pixel. A Mate 30 Pro-ban a Kirin 990 5G-s chipsete dolgozik többféle RAM/ROM összeállítással, a legerősebb 8 gigabájt RAM-mal és bővíthető tárolóval rendelkezik. A Mate 30 Pro Android 10 rendszerrel, azon EMUI 10 felülettel érkezik, ám Google szolgáltatások nélkül. A 4500 mAh-s akkumulátor 40W SuperCharge vagy 27W SuperWirelessCharge technológiával pillanatok alatt feltölthető, a biztonságról pedig a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó gondoskodik.

Fotón a négy Huawei Mate 30

A Huawei Mate 30 nagyobb testvéréhez hasonló hátlapi kamera összeállítást kap, ám a szenzorok felbontása gyengébb logikusan a jóval szolidabb árnak megfelelően. Az előlapon a notch jóval kisebb a Prohoz képest, itt is két szelfi optika foglal helyet, ám a -3D arcfelismerő kimaradt a repertoárból. A Kirin 990 5G-s processzor mellett 6 gigabájt RAM és 128 gigabájt tárhely lesz az alapértelmezett a Mate 30 esetében, az Android 10 és EMUI 10 alap, sajnos itt sem jár a felhasználóknak gyárilag Google szolgáltatás.

Fotón a négy Huawei Mate 30

A Huawei Mate 30 Pro Porsche Design a következő generáció az évek óta tartó hagyományban. Praktikusan tudásban egyezik a Mate 30 Proval, az egyik különbség a tárhelyben és a memóriában van, ugyanis 12 gigabájt RAM és 512 gigabájt belső tárhely jellemzi. A második különbség a külsőben rejlik, a hátlap teljesen eltér a gyári modelltől, bőrből készült, a dísz rajta feltolható, segítségével kitámasztható a telefon, de egyébként is gyönyörű.

Fotón a négy Huawei Mate 30

A széria legolcsóbb és egyben legszolidabb tudású tagja a Huawei Mate 30 Lite. Ez nem lesz más mint egy újrabrandelt Nova 5i Pro. 6.3 colos kijelző, Android és EMUI 10 jellemzi, emellett a hátlapján a négy szenzort egy négyszögletű bevágás rejti. A fő kamera 48 megapixeles, akad egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, egy 2 megapixeles dedikált makro kamera és egy 2 megapixeles mélységszenzor a portréfotózáshoz. Az egyéb funkciókat 4G Lte hálózati támogatás, 4000 mAh-s akkumulátor, valamint a középkategóriás Kirin 810 chipset jelenti.

Fotón a négy Huawei Mate 30

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.
Nem késik a Huawei P40 Pro

Nem késik a Huawei P40 Pro

2019.11.20
| Phone Arena
A Huawei Mate 30 Pro méretes késésének ellenére a vállalat egyelőre nem tervezi a P40 szériát később kiadni.
A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

2020.04.12
| Telefonguru
2019-ben bannolta az Egyesült Államok elnöke a Huawei-t, ezzel hatalmas pofont adva neki. Vajon túléli?
Így telepíts Google Playt a Huawei-edre!

Így telepíts Google Playt a Huawei-edre!

2020.03.17
| GSM Arena
Nincs Google Play Services a telefonodon? Segítünk!

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei