Samsung Galaxy S9

Fotón a Galaxy S9 doboza

2018.01.12

Fotón bukkant fel a Samsung Galaxy S9 doboza, amiről sok részlet kiderül.

Az új csúcsmobilról már tudni lehetett eddig is részleteket, ez a hivatalosnak tűnő információ megerősít több mindent. A doboz tanúsága szerint a Galaxy S9, tehát a kisebb modell 5.8 colos, hajlított Infinity Displayt kap, akárcsak a Galaxy S8. A specifikáció „Super Speed” nevű, 12 megapixeles Dual Pixel hátlapi kamerát és hozzá optikai képstabilizátort kap. Ez lehet az új, 1.28 mikrométeres, 12 megapixeles ISOCELL Fast 2L9 szenzor, amiről már pletykáltak és amit a Samsung az utóbbi időben fejleszt.

Ez több apertúra méretet támogat, f/1.5-től egészen f/2.4-ig és jelen van Super Slow-mo videó rögzítés is, állítólag a Galaxy S9 támogatja már az 1000fps lassított felvételt, erre jelenleg csak a Sony Xperia XZ Premium képes.

A Galaxy S9-be 8 megapixeles szelfi kamera kerül, a dual kamerarendszert csak a Samsung Galaxy S9+ kapja meg. A szokásos szenzorok listája is megtalálható a csomagoláson, úgymint írisz szkenner, vezeték nélküli töltés, IP68 víz- és porálló burkolat, valamint említést tesz még sztereó hangszórókról is említést, AKG támogatással, természetesen a gyári füles ezúttal is ettől a márkától kerül bele.  Végül, de nem utolsósorban látható a 4 gigabájt RAM és a 64 gigabájt tárhely jelenléte.

Ez utóbbi pároshoz a Samsung Exynos 9810 chipset kerül a legtöbb piacon, a Snapdragon 845 csak az amerikai piacon lesz elérhető. A Samsung Galaxy S9 a februári Mobile World Congressen kerül bejelentésre. A fenti részleteket a bejelentésig célszerű némi fenntartással kezelni. 

 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Megjelentek az uj iPhone-ok. Ön le fogja cserélni meglévo telefonját az egyik új iPhone-ra?


Igen, eddig is iPhone-om volt
Nem, eddig is iPhone-om volt
Igen, eddig nem iPhone-om volt
Eddig sem volt Iphone-om, most sem leszKorábbi szavazások eredményei