Samsung Galaxy S7

Fotók: így néz ki a fekete és az ezüst Galaxy S7

2016.02.19

Fotók bizonyítják, hogyan is néz ki az idei évi nagy kedvenc és nagy megosztó duó, a Samsung Galaxy S7 és Samsung Galaxy S7 edge.

Egyetlen nap sem telhet el már egy jó ideje és még hetekig lesz napi szintû téma a Samsung két új csúcsmobilja a február 21-i bejelentés után is. Most megmutathatjuk a Galaxy S7-et ezüst színben is, eddig ebben a színben nem láthattuk. A Galaxy S7 edge ezúttal feketében látható, jól felismerhetõ a hajlított megjelenítõ és az elõlap. Ez azonban nem minden, a készülékek aljáról is készült fotó, amely megerõsíti a C típusú USB port hiányát és egyben felveti a kérdést, vajon mennyire lesz vízálló a mobil, ha ennyire nyitva van minden csatlakozó és nem kerül rájuk védõ. Nincs kizárva, hogy a Samsung csak a Galaxy Note 6-nál teszteli az új adatátviteli és töltõportot, erre az információra azonban csak késõbb kapunk megerõsítést vagy cáfolást.

http://www.telefonguru.hu/images/content/CbgQp-6WcAQOUhA.jpg http://www.telefonguru.hu/images/content/img-6e0c2c0b227695b4bb25757d9d6ed6c4.jpg

http://www.telefonguru.hu/images/content/img-375da750f84e59551ec75a1ac99c8e8c.jpgA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei