Samsung Galaxy Note 7

Feleannyiba kerül az új Note 7

2017.05.12

A friss hírek szerint a Samsung Galaxy Note 7 újra kiadott verziója feleannyiba kerül majd, mint eredetileg került a készülék.

A Samsung már hivatalosan is megerősítette, hogy érkezik a Note 7 Refurbished, avagy újrahasznosított változata, méghozzá Note 7R néven. Belsős informátoroktól úgy tudjuk, hogy mintegy féláron kerülhet a piacra a telefon, amely azt jelenti, hogy a Samsung valaha volt legolcsóbb és egyben egyik legnagyobb tudású mobilját köszönthetjük majd benne, amit szinte biztos, hogy pillanatok alatt szétkapkodnak a vásárlók. A Samsung egyelőre még nem döntötte el, mikor jelenti be a Note 7R-t, bár a legnagyobb esély még a Samsung Galaxy Note 8 piacra kerülése előtt van, ez valamikor szeptemberre várható.

A korábbi pletykák arról szóltak, hogy 620 dollár körüli áron várható a Note 7R, jelenleg viszont 440 dolláros árról beszélnek több helyen is. Annyiban lesz más a Note 7R, hogy kisebb, 3200 mAh-s és remélhetőleg teljesen újragondolt akkumulátort kap. A készüléket már be is listázták Kínában. 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei