cafago

Féláron rendelhető a Xiaomi vésztöltője

2019.07.19

Egész pontosan 62%-os kedvezménnyel vásárolható meg rövid ideig a Xiaomi 20000 mAh-es powerbankja.

Egyre nagyobb akkumulátorok és optimalizálás ide vagy oda, a telefonok többsége aktív használat mellett általában csak egy napot bír töltés nélkül, azaz nem árt rádugni a töltőre lefekvés előtt, hogy reggel ne érjen minket kellemetlen meglepetés. Nyaralás vagy nagyon aktív mobilozás esetén azonban erre sincs mindig lehetőség, ezért érdemes beruházni egy nagy teljesítményű vésztöltőbe, ami kisegít a nehéz helyzetekben.

A Xiaomi 2C Powerbank pedig tökéletes választás erre a célra, hisz elegáns megjelenése mellé meglepően kis méretek párosulnak, így nem foglal túl sok helyet a táskában sem. 20000 mAH-es kapacitása viszont akár több napon át is megoldást nyújt a konnektorok hiányára, mert még egy nagyobb aksival felszerelt mobilt is 4-5 alkalommal tudunk feltölteni vele.

Sőt, a vésztöltőn két USB csatlakozó is helyet kapott, így lehetőség van egyszerre két telefont, esetleg táblagépet csatlakoztatni, igaz két kütyü esetén nem vehetjük igénybe az amúgy villámgyors töltést biztosító QC 3.0 funkciót.

A Xiaomi 2C Powerbank ráadásul most 62%-os kedvezménnyel, mindössze 24,26 euróért rendelhető meg, amihez ingyenes szállítást biztosítanak, és vámot sem kell utána fizetni.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


  Igen
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei