Tomtop

F1 okosóra féláron

2018.10.06

Ezúttal a nem túl hosszú nevű, F1 okosóra szerepel ajánlatunkban, hiszen közel féláron adják.

A hordozható sportóra érdekessége, hogy beépített GPS-szel rendelkezik, így telefon nélkül is tudja rögzíteni az aktivitást – legyen szó futásról, biciklizésről vagy sétáról –, valamint az útvonalat. Akár abszolút telefon nélkül is használható, ugyanis SIM kártya tehető bele, így a fontos hívásokról sem marad le a tulajdonos szabadtéri mozgás közben sem.

Az F1 okosóra 1.3 colos kijelzője 240×240 pixel felbontású, LCD panellel rendelkezik. Akár fotózni is lehet vele, az elkészült képek microSD kártyára menthetők, de ez utóbbit talán inkább zenék tárolásához ajánljuk.

A sportolás szerelmesei célokat tűzhetnek ki maguknak, azokat pedig folyamatosan monitorozza az okosóra, valamint mutatja az átlagsebességet, a távolságot, az elégetett kalóriát, a pulzust, a sportolással eltöltött időt. Az iránytű a szabadban van nagy segítségre, az alvásmonitor pedig a minőséget helyezi az előtérbe, de akár ébreszteni is tud. Vizes sportokban nem lesz barát a kütyü, ugyanis csak az IP65 szabványt teljesíti a burkolat, de az izzadtságtól vagy esőtől még semmi gondja nem lesz.

Az F1 okosóra 480 mAh-s akkumulátora három óra alatt feltölthető és akár hét napig üzemkész marad. Az F1 smartwatch most fekete, kék vagy piros színekben a Tomtop oldalán 46% kedvezménnyel vásárolható meg, mindössze 70 dolláros áron, a WATC3 kuponkódot használva pedig további 10 dollár lejön a végösszegből.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei