Ezért nem bővíthető a Samsung Galaxy S6 család

2016.03.02| Phone Arena

A nagyobbik dél-koreai gyártó szóvivõje egy interjúban árulta el hivatalosan, miért is nem bõvíthetõ a hamarosan érkezõ csúcsmodellek két elõdje.

A Samsung Galaxy S7 és Samsung Galaxy S7 edge március 11-tõl megvásárolható, olyan funkciót hoztak magukkal, melyek hiányoztak az elõd modellekbõl, a Samsung Galaxy S6-okból, ez pedig a bõvíthetõség. Emlékezzünk csak a tavalyi bemutatóra, ahol végre a Samsung leváltotta a mûanyagot fémre és üvegre és teljesen új alapokra helyezte a Galaxy termékcsaládot. Egyetlen dologban hagyták cserben a rajongókat, ez pedig a microSD bõvíthetõség hiánya volt; a nem cserélhetõ akkumulátor mellett, tegyük hozzá. A Samsung Galaxy S7 két tagja visszahozta a microSD bõvíthetõséget, ráadásul akár két terabájtos kártyákat is le tudnak kezelni, ez a 4K videorögzítéshez fontos, hiszen a nagyfelbontású klipek igencsak zabálják a tárhelyet. Kyle Brown, a Samsung technológia és tartalom menedzsere a TechRadarnak adott interjújában elárulta a prózaian egyszerû okot, amiért nem bõvíthetõ a Galaxy S6 család, túl lassúak lettek volna.

Ezért nem bővíthető a Samsung Galaxy S6 család

A rajongók minden bizonnyal emlékeznek, hogy a gyártó a szupergyors UFS 2.0 tárhelyet használta a Galaxy S6-okhoz, amely háromszor gyorsabb a hagyományos eMMC 5.0 megoldásnál. A microSD-n tárolt adatokat túl lassan olvasta volna be a telefon a kártya miatt. Tekintve, hogy a Galaxy S7 család csak az S6-ok ráncfelvarrásai, így a cég úgy döntött, hogy ötvözi a két széria legjobb tudását, így kerülhetett vissza a bõvíthetõség a specifikációba. Kyle egyben megemlítette, hogy ennek örültek a legjobban a rajongók a visszajelzések alapján, még a vízálló burkolatnál is nagyobb sikert kapott a microSD.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

 



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Vízálló a Samsung Galaxy S6 edge?

Vízálló a Samsung Galaxy S6 edge?

2015.03.30
| TechSmartt
Bár a hivatalos adatok szerint egyik új Samsung Galaxy S6 sem teljesíti az IPx szabványok egyikét sem, mégis izgalmas és hosszú tesztnek vetette alá a TechSmarttnál.
Ezért jobb a Galaxy S8, mint az iPhone X

Ezért jobb a Galaxy S8, mint az iPhone X

2017.10.24
| Phone Arena
Megmutatjuk, milyen tekintetben jobb a Samsung Galaxy S8, mint az Apple iPhone X modellje.
Már most baj van a Galaxy S7-ekkel

Már most baj van a Galaxy S7-ekkel

2016.03.16
| SamMobile
Úgy tűnik, egyetlen készülék sem jelenhet meg úgy, hogy ne legyen valamilyen gyerekbetegsége, így tehát ez alól a Galaxy S7 és Galaxy S7 edge sem marad ki.
Samsung Galaxy S8 és S8 Plus

Samsung Galaxy S8 és S8 Plus

2017.03.30
| Phone Arena
A Samsung tegnap délután hivatalosan is lerántotta a leplet két új csúcsmodelljéről. Lássuk!

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei