Samsung Galaxy S8

Ezért lesz szuper a Galaxy S8 kamerája

2017.03.31

A gyártó fontos részleteket közölt a Samsung Galaxy S8 és S8+ kamerájáról.

Már a tavalyi Samsung Galaxy S7 duónál is megtalálható volt az a 12 megapixeles kamera, amit most az utódok megkaptak. Természetesen nem egy az egyben ugyanaz, fejlesztettek jócskán rajta. Egyrészt sokat számít az okosabb kamera szoftver, másrészt az újabb Exynos processzor. A frissítés egyik újdonsága a multi-frame képkészítés, amely nem tesz mást, minthogy a telefon egyszerre három fotót készít és azokból rak össze egyet, így biztosítva élesebb és még zajmentesebb képet. Ez a technika alkalmazható a digitalis zoom használatakor is, ráadásul a Samsung azt állítja, hogy annyira gyors, hogy a felhasználó észre sem veszi ezt az apró “trükköt”.

Újdonság még a filterek és matricák megjelenése, hiszen a mai, közösségi platformra épülő világban elengedhetetlenek ezek. Összesen tizenhat szűrő, harmincnégy matrica és ötven bélyeg/vízjel található a szoftverben. A szelfi kamera arcfelismerő funkcióval is rendelkezik, ennek megfelelően itt is használhatók a vicces matricák.

A fejlesztés során további jó hír az egykezes használatot megkönnyítő rész, ugyanis egyszerű húzásokkal lehet számos funkciót elérni. Jobbra húzáskor a módok, balra a filterek jelennek meg, fel- vagy lehúzásnál pedig vált a készülék az előlapi és a hátlapi kamera között.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei