LG G6

Ezért lesz jó az LG G6 chipsettel

2017.02.16

Ma már hivatalos, hogy az LG G6 a Snapdragon 835 helyett a 821-gyel érkezik.

A kisebbik dél-koreai gyártó február 26-án leplezi le az LG G6-ot, amely szakít a tavalyi, kevésbé sikeres LG G5 moduláris kialakításával. Majdnem teljesen keretmentes kijelzőt kap, adott lesz a hátlapi dual kamera, valamint az LG saját fejlesztésű fizetési rendszere, azonban fontos megemlíteni a processzort is. Mint ismeretes, a Samsung felvásárolta szinte az összes Qualcomm Snapdragon 835 processzort a Samsung Galaxy S8-hoz, így ha a többi gyártó nem akarja komoly késéssel, akár májusra, esetleg júniusra csúsztatva kiadni az idei csúcsmobilokat, úgy kénytelen a régebbi chipsetek közül válogatni. Így tett az LG is, így tehát a G6-ba Snapdragon 821 kerül. A hírekből az is kiderült még, hogy az LG-be hátlapi ujjlenyomat-olvasó kerül, por- és vízálló burkolatot kap, quad DAC kerül bele, valamint az 5.7 colos kijelző a Full Vision nevet kapja, ez QHD felbontást és 18:9 képarányt jelent.

A hírt megerősítő fotó a CES 2017 rendezvényen került lencsevégre még januárban és a pletykák szerint a Galaxy S8 bejelentése után alig pár héttel már piacra is dobják a G6-ot, jóval megelőzve így a nagy konkurenst. A Snapdragon 821 egy kiforrott, számtalan telefonban tesztelt, abszolút megbízható processzor, így megfelelő döntés az LG-től a választás. Ennek megfelelően már márciusban meg lehet majd vásárolni a G6-okat.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei