Samsung

Ezek a Samsung One UI 2 új funkciói

2019.11.06
Címkék:

Samsung

,

One UI 2

,


Múlt héten tartotta a Samsung San Joseban az idei fejlesztői konferenciáját.

A One UI, avagy a gyártó saját launchere új mérföldkőhöz ér, hamarosan a csúcsmobilokra megérkezik a 2-es verzió belőle, amely némi ráncfelvarrás mellett számos új funkciót is hoz a felhasználók számára. Fontos részlet, hogy a One UI 2 nem csak a „hagyományos” okostelefonokat érinti, de a hajlítható mobilokat és a hordozható eszközöket.

A One UI 2 egyik legfontosabb célja a felhasználói felülettel a bejövő értesítési előugró ablakok és egyéb felületi elemek csökkentése, ezen kívül a vállalat továbbfejlesztette az egykezes használatot, így még könnyebben érhetők el a gyári alkalmazások.

A sötét módot még több alkalmazás és kezelőfelületi elem támogatja, valamint a Samsung újabb hallás- és látóképességi fejlesztéseket is kínál, amelyeket a felhasználók személyre szabhatnak. Újdonság a nagykontrasztú billentyűzet még jobban látható és vizuálisan elkülöníthető betűkkel és színkombinációkkal. Néhány gyári fontos alkalmazás, mint a névjegyek és üzenetek például élénkebb színt kapnak a könnyebb észrevehetőség miatt.

Az audio oldalt a környezeti hangok felerősítésének lehetősége gazdagítja, de a digitális jólétet is felülvizsgálták, hozzáadva a képernyő időkezelését és a fókusz üzemmódot. A béta felhasználók már világszerte élvezik és tesztelik a One UI 2-t, hogy év vége előtt minden támogatott készülékre a végleges verzió elérhető lehessen.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei