iPhone XR

Ez lenne az iPhone XR konkurense?

2019.02.04

Render fotókon látható a Samsung Galaxy S10e, amely az iPhone XR ellenfele szeretne lenni.

Nemrég kikerült két friss hivatalos fotó a Samsung Galaxy S10 és az S10+ modellekről, ám egy szó sem esett az állítólagos olcsó S10e változatról. A WinFuture prezentálta a hiányosságot. Több év hajlított AMOLED panelje után visszatérhet a cég költséghatékonyság miatt a lapos kijelzőhöz, nagyobb testvéreihez hasonlóan Infinity-O megjelenítőt kap, amely nem tesz mást, minthogy notch helyett egy kis kivágás található a kijelzőn, praktikusan itt a jobb felső sarokban, amelyen keresztül a szelfi kamera „kilát”.

Jól láthatóan széles keretet kap körbe az S10-hez képest, ezzel együtt a kijelzőbe épített ultrahangos ujjlenyomat-olvasó is hiányzik. A hátlapon sem látható olvasó, de akik követik az S10 híreit, már tudják, az oldalsó bekapcsoló-gomb rejti. A SIM és a microSD tálcája a készülék tetején található, ezzel szemben alul az USB C port és a hangszóró. A büdzsé S10 3.5 mm-es jack porttal is rendelkezik.  

A Samsung Galaxy S10e a hátlapon horizontális kamera elrendezést kap, akárcsak a Galaxy Note 9 vagy a többi Galaxy S10, azonban három helyett csak két szenzor bújik meg. A fő optika a már végtelenségig ismert és erősen cserére szoruló 12 megapixeles, változtatható apertúrájú darab, a második 16 megapixeles, széles látószögű darab lehet.

A Samsung Galaxy S10e Európába Exynos 9820 chipsettel érkezik, a WinFuture szerint 6/128 gigabájt összeállításban lesz kapható, méghozzá 750 eurós áron. Ha ez igaz, akkor az S10e alávághat a 128 és a 64 gigás iPhone XR-nek, amely 860, illetve 919 euróért vásárolható meg jelenleg az öreg kontinensen. Az S10-ek február 20-án mutatkoznak be és március 8-tól kaphatók.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei