Samsung Galaxy S5

Ez baj: nem lesz vízálló a Galaxy S6

2015.01.22

A friss információk nem jó hírt hoztak, úgy tûnik, a Samsung Galaxy S6 nem lesz vízálló, így elveszti elõdje egyik legnagyobb sikert aratott funkcióját.

A friss hírek nem jó hírt hoztak, úgy tûnik, a Samsung Galaxy S6 nem lesz vízálló, így elveszti elõdje egyik legnagyobb sikert aratott funkcióját. Valljuk be õszintén, tavaly a Samsung Galaxy S5 nem volt egy nagy durranás, legalábbis ami az újítást, az innovációt illeti, inkább csak egy méretes update a tényleg nem túl szerencsésen sikerült S4 után, de számos olyan lehetõséget kaptak a vásárlók, amelyek addig nem voltak elérhetõk a Galaxy szériában, így meg kell említeni az Ultra Power Saving Mode-ot és a vízálló burkolatot.

/txt/hirek/kepek/galaxy-s5-samsung-1_20150121.jpg

Jelenleg is több tízmillióan használnak a világon S5-öt, azonban a gyártó nem jár majd kedvükben az S6-tal, ha igaznak bizonyulnak a pletykák és egyszerûen nem lesz vízálló S6. A hírekhez hozzátartozik az is, hogy készül majd vízálló verzió a Galaxy S6-ból, ám külön modellként. Ha figyelembe vesszük, hogy a Samsung Galaxy S4 és a Samsung Galaxy S4 Active modellek közül ez utóbbi mennyire nem sikerült szépre, nem túl jók a kilátásaink.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei