Vivo Nex 2

Ez az elöl és hátul is kijelzős Vivo Nex 2

2018.12.05

A Vivo Nex 2 nemcsak az elő- és a hátlapon lévő kijelző miatt különleges.

 

A kínai Vivo a Nex 2-vel egy méretes első és egy kisebb, hátlapi megjelenítőt is belepakolt a készülékbe, emellett tripla kamera is került a hátoldalra. Az első hivatalos képet maga a Vivo osztotta meg Weibon és a weboldalán az újdonságról. A hátlapi kisebb kijelző oka a felette elhelyezkedő három kamera, érdekes mód szelfi az előlapon nem található sehol, tehát az önarcképhez meg kell fordítani a Nex 2-t és a másodlagos megjelenítőt a kamerákkal használni. Nem is rossz.

A szenzorokról és úgy általában nem adott meg semmi konkrétumot a Vivo, csak remélni tudjuk, hogy hasonló összeállítást álmodtak meg mint az LG V40 vagy a Huawei Mate 20 széria esetében a két konkurencia a normál/széles/tele trióval.

A Vivo remélhetőleg komoly energiatakarékos rendszert vagy hatalmas akkumulátort biztosít a Nex 2-höz, elvégre a dupla megjelenítő méretesen eszi az üzemidőt. Idén egyébként nem ez az első dual kijelzős mobil, a Nubia X is hasonló megoldást prezentált múlt hónapban, évekkel ezelőtt pedig a YotaPhone 1 és 2 aratott sikert. A Vivo Nex 2 december 11-én kerül bejelentésre Kínában, ám később Európában is kapható lesz, mégpedig egy 849 eurós összegért, ami 274.000 forintot jelent.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei