Samsung Galaxy S9

Extrém értékekkel jöhet a Galaxy S9

2017.11.27

Az előzetes hírek szerint a Phone Arena elkészítette a Samsung Galaxy S9 látványterveit.

A pletykák jelenleg arról szólnak, hogy a dél-koreai gyártó akár már a januári CES-en, de legkésőbb a február végi Mobile World Congress előtt leleplezi a Samsung Galaxy S9 és a Samsung Galaxy S9+ modelleket, hogy márciusban már a boltokba kerülhessenek. Egy névtelen forrás szerint a 2018-as csúcsmobilok extrém magas kijelző-burkolat aránnyal rendelkezhetnek, egészen pontosan 89-90 százalékról beszélhetünk.

A Samsung Galaxy S8 - az S8+ tesztünk ide kattintva olvasható - jelenleg 84 százalékot mondhat magáénak, míg a többi „all-screen” mobil átlagosan 78-82 százalékkal büszkélkedik. A nagyobb arányt a felső, ám főként inkább az alsó keret csökkentésével érheti el a Samsung, a Phone Arena által készített látványtervek jól prezentálják ezt és a várható méreteket is a jelenlegi zászlóshajóhoz képest. Természetesen egyelőre ezek csak tervek és a remény, érdemes némi szkepticizmussal fogadni, mindenesetre nagyon ígéretes, ha ezt hirdetik a pletykák.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei