telenor

Extra mobilnet-akciók a Telenornál

2019.07.05
Címkék:

telenor


A kártyás és számlás előfizetőket is extra mobiladatot biztosító akciókkal várja a Telenor a nyáron.

A Telenor nyári akciója keretében a szolgáltató minden számlás ügyfele egy 5 GB-os, augusztus végéig felhasználható extra adatjegyet igényelhet, külön díj nélkül. Ehhez nem kell mást tennünk, mint belépni a MyTelenor alkalmazásba, ahol aktiválható az extra adatmennyiség.

A nyárra készülve a Telenor új és meglévő számlás ügyfeleire is gondolt. Azok számára, akik szeptember 5-ig lakossági vagy kisvállalati Telenor Blue+ XS, S, M, vagy L tarifára kötnek előfizetést hűségszerződéssel, a szolgáltató december 31-ig megduplázza a tarifacsomagjukban foglalt mobilinternetes adatmennyiséget. A dupla mobilnet nem csak belföldön, hanem az 1-es roaming díjzóna országaiban is felhasználható. Az új előfizetések mellé pedig akciós készülékajánlatok is elérhetők.

A meglévő számlás ügyfelek – azaz akik július 2. előtt kötöttek szerződést a szolgáltatónál publikus hangalapú számlás lakossági előfizetésre – a MyTelenor alkalmazásban 5GB extra adatot aktiválhatnak díjmentesen a nyárra. A plusz adatmennyiség szintén felhasználható belföldön és az 1-es roaming díjzónában, augusztus 31-ig.

De a Telenor szerencsére a kártyásokról sem feledkezett meg. A nemrég megújult Hello Kártyás feltöltőkártyás csomagjai mellé a Telenor promóciójában azon kártyás ügyfelek, akik aktív 2in1 perc+net csomaggal vagy 30 napos megújuló adatszolgáltatással rendelkeznek, a nyárra megduplázhatják adatkeretüket. A lehetőség egy alkalommal vehető igénybe a MyTelenor alkalmazásban 2019. június 18. és augusztus 31. között, és a dupla adatkeret az aktiválástól számított 2 hónapon keresztül használható.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


  Igen
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei