Mophie

Exkluzív power bank Apple termékekhez

2018.07.18

A Mophie bemutatta új power bank termékcsaládját, kifejezetten Apple készülékekhez.

Európában is népszerű, de a tengerentúlon kifejezetten nagy rajongótábora van a Mophie-nak. A mai sajtótájékoztatón rögtön több új hordozható töltőt mutatott be a cég iPhone, iPad és AirPods töltésére. Míg a korábbi power bankekhez szükség volt külön cipelt kábelre, az új verziókban beépítve megtalálható, ráadásul rögtön a 10W töltésre is képes Lightning porttal.

A power bankek Priority+ Charging támogatást élvez, így először a rátett készüléket tölti fel, csak utána saját magát. LED-es visszajelző mutatja az aktuális töltöttséget, a lítium-polimer akkumulátorokat pedig háromszorosan tesztelték az ügyfelek és Apple kiegészítőik védelme érdekében. Az új Mophie termékek 60-100 dollár között szerezhetők be a gyártó weboldaláról vagy az Apple üzletekben.

A Mophie powerstation és a powerstation XXL egyszerre akár kettő, illetve három készüléket is tud tölteni egyidőben, köszönhetően a több portnak. A kisebb töltő elérhető kék és pink színekben, 6.040 mAh kapacitású, 60 dollárt kér el a gyártó érte, míg az XXL 20.200 mAh-s, 100 dollárt kóstál, fekete színben kérhető.

Az említett, beépített 10W-os Lightning kábelt a két másik töltő rejti, a Mophie powerstation plus 80 dollárba kerül, szintén 6.040 mAh-s, míg a powerstation plus XL 100 dollár, 10.000 mAh kapacitást rejt a burkolat. Ezek két USB A porttal rendelkeznek, utóbbi pedig QI vezetékmentes töltést is támogat. 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei