Samsung

Exkluzív: ez az első Galaxy S IV fotó!

2013.01.04

A SamMobile oldalára került fel egy kép, amin állítólag a Samsung Galaxy S IV, az idei év csúcsmobiljának első hivatalos sajtófotója látható.

A SamMobile oldalára került fel egy kép, amin állítólag a Samsung Galaxy S IV, az idei év csúcsmobiljának első hivatalos sajtófotója látható. A kép egy Samsungnál dolgozótól származik, bár ettől függetlenül természetesen a bejelentésig nem lehetünk száz százalékban biztosak a hír igazságában. A képernyőről készített kép igen éles és nem tűnik kamunak. A Galaxy S IV ezek szerint nagyban hajaz kialakításban a Galaxy S III-ra és a Galaxy Premierre. Nagy érvágás, hogy tekintve az Android legújabb rendszerét, csak a képernyőn található gombokkal kezelhető a készülék, így sajnos le kell mondani sokak kedvenc főképernyős fizikai gombjáról.

/txt/hirek/kepek/GalaxySIV_20130104.jpg

Ami a tudáslistát illeti, adott lehet egy két gigahertzes, négymagos Exynos 5450 processzor, egy Meli-T658 grafikai gyorsító, 2 gigabájt RAM, egy 5 colos, 1920×1080 képont felbontású Super AMOLED Full HD megjelenítő, egy 13 és egy 2 megapixeles kamera, valamint gyárilag Android 4.2.1. A SamMobile hozzátette, a kép valós lehet, azonban a hardver nem valószínű, hogy ennyire jó lesz.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei