realme

Európában is rendelhető a Realme X2 Pro!

2019.11.05
Címkék:

realme

,

x2

,

pro

,

europe


A Realme X2 Pro előrendelései november 4-én, hétfőn nyitottak meg az európai ügyfelek számára.

Amikor a Realme először bejelentette, hogy az európai piacra dobják a Realme X2 Pro-t, akkor sokan lelkesen várták, ennek a dátumát. A Realme X2 Pro a gyártó első csúcskategóriájú zászlóshajója, amely az európai piacon versenyez a Xiaomi, a Honor és a OnePlus készülékekkel. A Realme X2 Pro előrendelései november 4-én, hétfőn nyitottak meg az európai ügyfelek számára. Kialakítása némileg hasonlít a OnePlus 7T Pro-hoz, ám van néhány figyelemre méltó különbség a hardverben, mint például a nagyobb méretű kamera, a gyorsabb töltési támogatás és a ColorOS rendszer.

 

A kamerától kezdve, az X2 Pro egy 64MP-es Samsung érzékelőt használ, amihez párosul egy 8MP-es ultra széles kamera és egy 2MP-es mélységérzékelő. A készülék egy 6,5 hüvelykes Fluid AMOLED kijelzővel rendelkezik 90 Hz-es frissítési gyakorisággal és FHD+ felbontással, illetve egy képernyőbe beágyazott ujjlenyomat-olvasóval. A Realme X2 Pro-t a Snapdragon 855 Plus hajtja.

A Realme rendkívül versenyképes árazást jelentett be az X2 Pro számára. A 6 GB/64 GB-os konfigurációnál 399 eurótól indul.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei