OnePlus 5

Érkezik az Oreo a OnePlus 5-re

2018.01.02

Kedvenc kínai gyártónk elkezdte kiadni az Android 8.0 Oreo rendszert a OnePlus 5 modellre.

Bár nem is vártunk az ünnepek alatt egyáltalán újdonságokat és főleg nem frissítéseket, a két Oreo béta változat után megérkezett a végleges Oreo rendszer a OnePlus 5 tulajdonosok számára is. Minden olyan készülékre letölthető lesz legkésőbb napokon belül az új rendszer, amelyen OxygenOS fut, a HydrogenOS már korábban telepíthető volt, de ez több hozzáértést is igényel a felhasználóktól.

Az új, Android 8.0 Oreo több új funkciót is biztosít, így például a kezelőfelület optimalizálását, főként ami a Shelfet illeti. Megújul a kamera is, szintén az optimalizáltság miatt jobb képminőség várható és újdonságként megjelent a portré módban a szépség effekt. A helyek fülök megtekinthető lesz a térképen, hogy egy-egy kép hol készült, ehhez tartozik időrendi sorrend is. Természetesen az olyan rendszerszintű újdonságok sem maradnak el, mint az új Quick Settings dizájn, az adaptív modell képernyő kalibrálás, a kettős alkalmazások megjelenése, valamint tovább bírja majd az akkumulátor, a Wi-Fi jel stabilitása is jobb és már a decemberi biztonsági patch-ek is felkerülnek a telepítéssel a OnePlus 5-re.

Továbbá, bár nem az Oreo frissítéssel érkezik, de várható lesz hamarosan a OnePlus 5T után a OnePlus 5-re is a Face Unlock megjelenése, ugyanis a rajongók annyira szeretik az új funkciót, hogy Carl Pei megerősítette, ez az opció is belekerül a nyáron megjelent modell tudásába. Azért is hasznos az arcfelismerés, mert nem mindig kényelmes a hátlapi ujjlenyomat-olvasót használni a telefon feloldásához. Az alapító felhívta a figyelmet arra, hogy nem lesz annyira biztonságos az arcfelismerés, mint az Apple Face ID-ja, amely depth mapping technológiát használ, de sokkal gyorsabb és széleskörűbben, könnyebben használható a többi, OnePlus 5-ben jelen lévő feloldási műveletekhez képest.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Samsung Galaxy A70 128GB 6GB RAM Dual A705
Samsung Galaxy A70 128GB 6GB RAM Dual A705
TopMobil 102 990 Ft
MobilEx Webáruház 103 280 Ft
BPhone.hu 103 280 Ft
Xiaomi Redmi Note 8T 128GB 4GB RAM
Xiaomi Redmi Note 8T 128GB 4GB RAM
EUmobil 61 885 Ft
BPhone.hu 61 895 Ft
BoltX 61 900 Ft
Huawei P20 Lite 64GB Dual
Huawei P20 Lite 64GB Dual
Alza.hu 80 290 Ft
eMAG 82 990 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
1 GB alatt
1-2 GB
2 GB felettKorábbi szavazások eredményei