Xiaomi

Érkezik a Xiaomi Mi Band 4!

2019.06.05
Címkék:

Xiaomi

,

Mi Band 4

,


Még az idei évben bemutatják és megjelenik a Mi Band termékcsalád új tagja, a Xiaomi Mi Band 4.

A tavaly nyáron megjelent Xiaomi Mi Band 3 után most a vállalat ütemtervbe vette az utódot, a Mi Band 4-et. Az esemény június 11-én kerül megrendezésre és pletykák szerint a Mi Band 4 lesz az első a családban, amely színes kijelzőt kap. A Xiaomi Mi Band 4 szokás szerint először Kínában kerül értékesítésre, majd a következő hónapokban több országban is elérhető lesz.


Az információink szerint két eszközről is szó van, az egyik kapott NFC támogatást, míg a másik nem, ennek megfelelően az utóbbi árcédulája jóval alacsonyabb lesz. Figyelembe véve, hogy a Mi Band 3 esetében az NFC csak Kínában volt kihasználható, a nemzetközi verziót NFC nélkül várhatjuk. Méretben várhatóan nagyjából ugyanakkora lesz, mint az elődje,  a 0,78 inches kijelzős készülékházhoz könnyen csatlakoztathatunk majd különböző szíjakat.

A források szerint az akkumulátor 135 mAh kapacitással rendelkezik, ami több mint 20%-os javulást jelent a 110 mAh-es Mi Band 3 akkumulátorához képest, azonban a színes képernyő több energiát fogyaszt, így szerintünk a Xiaomi 20 napos akkumulátor élettartamának megőrzéséhez jóval nagyobb telepre volna szükség.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei