Élőben! MWC 2014: megjelent a Samsung Galaxy S5

2014.02.24| Samsung

Ezekben a percekben mutatja be a Samsung az idei nagyágyúját, a Samsung Galaxy S5-öt.

Ezekben a percekben mutatja be a Samsung az idei nagyágyúját, a Samsung Galaxy S5-öt. Manapság 200 millióan használnak Galaxy mobilokat világszerte, a felhasználóknak mond a vezérigazgató köszönetet. Tudják, hogy a szériát folytatni kell. Nem sokáig húzta a bevezető szöveget. A vásárlók szebb, jobb, modernebb készüléket akarnak. Itt a Samsung Galaxy S5!

  • Full LTE Cat.4 támogatás
  • Wi-Fi MiMo
  • kamera tekintetében gyors autofókusz, HDR, új kamera kezelőfelület
  • IP67, víz- és porálló kialakítás
  • Samsung Galaxy Knox
  • hosszabb készenléti idő az Ultra Power Saving Mode-dal
  • mobilfizetés
  • négyféle szín (fekete, kék, arany, fehér), egyedi pöttyös hátlap

Itt a Samsung Galaxy Gear Fit! Ez az óramobil kialakítás tekintetében egyezik szinte a Huawei TalkBack B1-gyel. Egyedi kialakítást kapott, így lett teljes a Samsung Gear széria.

 

Az egyik szín a Galaxy S5-ben az Electric Blue, igazán egyedi, de számos stílusos tok is kapható lesz hozző. A hátlap lyukacsos, nagyon természetes kézben tartva. Az Adaptive kijelzőnek köszönhetően az S5. elemzi és optimalizálja a tartalmakat, hogy a legjobb képet mutassa. Egy 2800 mAh-s akkumulátor gondoskodik az akár 10 óra szörfözésről vagy a 12 óra videólejátszásról. A kamera fontos a felhasználóknak, így gyorsabb AF-et, HDR-t és több fókuszt tett elérhetővé a Samsung. A hibrid AF külön képalkotó processzort kap a 16 megapixeles szenzorhoz. 0.3 másodperc alatt képes fókuszálni a Galaxy S5, ezzel világelső a mobilok között. A Selective fókusznak köszönhetően egyszerűen megadható, hogy hol legyen egy-egy elkészült képen a fókusz, így készítve még szebb, minőségibb fotókat.

Full LTE és Wi-Fi MiMo (802.11ac). A kettő együtt képes megkétszerezni a helyi hálózati sebességet, így a Download Booster segítségével egy HD mozi hamarabb lejön mint ahogy elmegyünk a mikróhoz a kész popcornért.

Többé nem gond az esőben vagy mosdóban való telefon eláztatás, köszönhetően az IP67 szabvány teljesítésének, hallgathatók a zenék akár tusolás közben is, ám a víz alá merítést nem bírja.

Az Ultra Power Saving Mode segítségével a kijelző fekete-fehérré változtatható, 10% alatt bekapcsol az akkukímélő üzemmód, így akár további 10 órán át!

Ujjlenyomatolvasó, a legjobb azonosítás, jelszó nélkül. Használható mobilfizetéshez is, nincs szükség kódokra. Ujjlenyomattal akár képek és egyéb tartalmak is levédhetők segítségével.

A Kids Mode segítségével egyetlen érintésre átváltható a gyerekeknek szánt hozzáférési fiók, így teljes mértékben kontrollálható a tevékenységük.

Az újdonságok április 11-én debütálnak!



További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Halló, hall engem? Fém Samsungom van!

Halló, hall engem? Fém Samsungom van!

2014.11.13
| Phone Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó fém modelljeivel probléma adódott, ahogy az várható is volt, hiszen semmilyen extra trükköt nem vetettek be a térerõ elvesztés problémájának megoldása érdekében.
Exkluzív: képeken az új vízálló Samsung

Exkluzív: képeken az új vízálló Samsung

2015.01.30
| GSM Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó hamarosan bemutatja a víz- és porálló Xcover család legújabb tagját a Samsung Galaxy Xcover 3 képében.
Sony Xperia Z3: minden részlet itt van

Sony Xperia Z3: minden részlet itt van

2014.09.02
| Phone Arena
A japán gyártó a héten mutatja be legújabb Xperia családtagjait, azonban a hivatalos bejelentés előtt gyakorlatilag mindent megtudhattunk a Sony Xperia Z3 modellről.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei