Elindult az Android 10 béta a Galaxy S10 szériára

2019.10.15| Android Police

Több kör bejelentés és pletyka után a Samsung hivatalosan is bemutatta az Android 10 alapú One UI 2.0 béta változatát Samsung Galaxy S10 modellekre.

Egészen pontosan már a hétvégén elindult nyilvánosan a fejlesztési program Dél-Koreában. Jelenleg a Galaxy S10e, az S10, az S10+ élvez támogatást, az S10 5G később kerül sorra (és bennünket nem is nagyon érdekel a jelenlegi hálózati kapacitások mellett). A már korábban lebukott képernyőmentések és videók bemutatták a valóban módosított kezelőfelületet, az Androidos „bőr” megújul. Az Éjszakai mód új neve Sötét mód, ez a háttérkép színhőmérsékletét is befolyásolja, míg a Smart Lock sötétebb betűkkel bír a világos háttéren a jobb olvashatóság érdekében.

Elindult az Android 10 béta a Galaxy S10 szériára

Megújul az Eszközkarbantartó megjelenése, még egyszerűbb ellenőrizni a telefon és a tárhely, a memória aktuális állapotát, továbbá a Google által bemutatott Digitális Jóllét is frissül. A SamMobile mutatott számos képernyőmentést a saját Galaxy S10+-ukon, tőlük tudjuk, hogy a Samsung beépítette az Android 10 gesztusvezérlését és a kamera szoftver komoly átalakításon esett át.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Aki szeretne részt venni a béta tesztelésben, annak a jelentkezéshez le kell tölteni a Play Áruházból a Samsung Members alkalmazást, támogatott készülékkel kell rendelkezzen értelemszerűen és a Samsung fiókkal be kell jelentkezni. Az értesítések alatt a One UI Beta Program Registration feliratra kell kattintani, ez azonban csak azokban az országokban működik, ahonnan a Samsung béta tesztelőket vár. Ezek után az Android 10 szoftverfrissítés hamarosan megérkezik, letölthető és telepíthető.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei