Fossil

Elérhető árú okosóra a luxus Fossiltól

2018.11.12

A Fossil bemutatta a Sport okosórát, méghozzá a legújabb Qualcomm chipsettel és jó áron.

Egyre nehezebb a Google Wear OS-t komolyan venni az egyre inkább az Apple által uralt okostelefonok piacán, amikor még három éves processzorhoz is sok kiadás érkezik. Egészen eddig csak egy feleslegesen drága, hordható eszköz volt a Qualcomm Snapdragon Wear 3100 chip. Mostanra azonban két készülék is választható vele Play elérhetőséggel, Apple Watch alternatívaként, az egyik az agresszíven árazott Fossil Sport.

A minimalista kialakítású óra sokkal olcsóbb mint a Samsung Galaxy Watch, nem is beszélve az LG Watch W7 vagy a Casio robosztus Pro Tek Smartról. Összehasonlítva a Fossil korábbi Wear OS próbálkozásaival, a Sport most nagyon helyben van. Hagyományos stílus, modern funkcionalitás és 255 dolláros ár, az igen népszerű Fitbit Versa komoly riválisa lehet.

Kattints a bal nyílra a galéria folytatásához!

 

A Fitvit Versánál 55 dollárral olcsóbb Fossil Sport ráadásul beépített GPS-szel is rendelkezik, emellett pulzust tud mérni, az NFC-vel fizetni is lehet. A Sportban úszni is lehet, az akkumulátor üzemidő pedig kifejezetten impresszív, legalábbis papíron, a Snapdragon Wear 3100 SoC kiemelkedő energiahatékonyságának köszönhetően akár 24 órányi aktív és 48 óra alacsonyabb intenzitású használatra alkalmas.

Sajnos a Fossil nem árult el olyan fontos részletet mint a 41 vagy 43 mm tokozásban helyet foglaló kijelző mérete vagy felbontása, azt tudjuk, hogy hatféle szín közül lehet választani, a 18 vagy 22 mm-es szíj pedig bármilyen hagyományos szíjra lecserélhető. A Fossil Sport november 12-én, azaz mától elérhető.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei