OnePlus 5

Élőben a OnePlus 5!

2017.05.17

Megjelent az első, valódi élőkép a hamarosan debütáló OnePlus 5-ről.

A prototípus jó minőségű fotó fókuszában látható és rögtön feltűnik, hogy alig látszik változás az előd OnePlus 3T-hez képest. Mindössze a vertikálisan elhelyezett dual kamera az újdonság. Fontos azonban kihangsúlyozni, hogy ez csak egy prototípus még és egyáltalán nem biztos, hogy nem egy korábbi darab, ahol a régi külsőben tesztelték esetleg az új kamera modulokat. Úgy tűnik, a bal oldali, háromállású kapcsoló és a hangerőgombok között is több helyet hagytak ez esetben a fejlesztők, ez akár jó hír is lehet.

A tudáslistáról is nem esett szó, tehát továbbra is 5.5 colos, full HD vagy QHD felbontású kijelző, Snapdragon 835 chipset, 6 gigabájt RAM, 64 gigabájt tárhely várható, emellett a pletykák 16 megapixeles dual hátlapi és szintén ilyen felbontású előlapi kamerát emlegetnek. Az ujjlenyomat-olvasó marad továbbra is az előlapon, az érintőgombba integrálva. A legutolsó hírek szerint a OnePlus 5 június elején mutatkozhat be, tehát 2-3 hét múlva.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei