Együtt a Samsung és a Speedo

2017.09.05| Samsung

A Samsung és a Speedo támogatják a világ úszóit, hogy folyamatosan monitorozhassák saját teljesítményüket, ezért hozzáférést biztosítanak sz

A Speedo On úszáskövető alkalmazás elérhető lesz az új Samsung Gear Sport és a Samsung Gear Fit2 Pro okosóráin. Mindkét készülék 5 ATM nyomásig vízálló, ami közel 50 méteres mélységet jelent. Mivel azonnali hozzáférést biztosítanak a Speedo On rendszeréhez, így a Gear Sport és a Gear Fit2 Pro okosórák ideális társai lehetnek bármely úszónak.

A Speedo On úszáskövető alkalmazás képes mérni az úszás legfontosabb értékeit, mint a leúszott hosszak számát, a hosszak idejét és az úszás típusát, így könnyedén követhetővé válnak az úszási eredmények, amelyek aztán összehangolhatók a személyes edzési célokkal. Ez a két okoskészülék választási lehetőséget biztosít a vásárlóknak, hogy a nekik inkább megfelelő eszközt válasszák az úszáshoz: a Gear Sport egy áramvonalas és stílusos okosóra prémium szolgáltatásokkal, míg a Gear Fit2 Pro egy teljesen új ergonómiát követő fitneszkarkötő, folyamatos szívritmusméréssel és GPS-helykövetéssel. A Speedo On alkalmazás adatai kompatibilisek a Samsung Health alkalmazással, vagyis a Samsung általános fitneszkövető platformjával, amely átfogóbb rálátást biztosít az egészségi állapotra és a teljesítményadatokra.

Együtt a Samsung és a Speedo

Az új Samsung Gear Fit2 Pro okosórára gyárilag telepítésre kerül a Speedo On úszáskövető platform, amely a Speedo szakértői által kifejlesztett algoritmusok segítségével optimális mérési pontosságra képes, majd a mért adatok pedig könnyedén feltölthetők a Speedo On webes platformba. Ez a megoldás a számokra is figyelő úszóknak készült, mivel az interaktív úszóplatform egyben átfogó edzőpartnerként is funkcionál. Lehetőséget kínál az úszások kielemzésére, követi a fejlődést a kitűzött úszási célokhoz képest, továbbá személyre szabott edzési programot, tippeket és tanácsokat kínál, amelyeket a világ legjobb edzői és atlétái állítottak össze.

A Speedo On a szociális térbe emeli az úszást, lehetővé téve más úszók követését, a próbatételeken való részvételt és az eredmények megosztását. A Samsung Gear Sport és a Gear Fit2 Pro okosórákon a Speedo On alkalmazás egyaránt lehetővé teszi az úszóknak, hogy időcélokat teljesítsenek, majd megkapják SWOLF-pontszámukat (az úszás hatékonyságának mutatószáma).

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei