Samsung

Egymillió összehajtható telefonnal készül a Samsung

2018.11.12

A Samsung egyelőre egymillió különleges telefon legyártását tervezi.

A dél-koreai gyártó múlt héten nem mutatta be az összehajtható okostelefont a Samsung Developers Konferencia 2018-on, cserébe bejelentette a hajtogatható kijelzőt. A tényleges eszközt egy fekete dobozban helyezték el, hogy ne lehessen felfedni, mi hajtja a megjelenítőt a bejelentés alatt. A Samsung elárulta, hogy hónapokon belül elkezdi az Infinity Flex kijelző tömeggyártását, amely egyértelműsítette, hogy az összehajtható telefon nem lesz elérhető jövő év előtt.

DJ Koh, a Samsung mobil üzletágának igazgatója elmondta a konferencia alatt, a cég először csak egymillió példányt gyárt le és csak akkor növeli a termelést, ha a piaci visszajelzések megfelelőek. Egyelőre igen nehéz megjósolni, hogy a lelkesedés mögött milyen valós vásárlói igények húzódnak meg 2018-ban.

Az összecsukható okostelefon igazán egyedülálló, sokak számára pedig ez extrém vonzerő lehet, a várhatóan túl drága ár miatt azonban elképzelhető, hogy a rajongás megmarad, de csak a szenvedélyes rajongók fizetik ki a vaskos összeget a pénztárnál.

A Samsung semmilyen részletet nem árult el a tudásról, a méretről, a tömegről, az akkumulátorról, ezekre csak a hivatalos bejelentésnél kapunk információt. Koh rámutatott, hogy a Samsung nemrég Sundar Pichai-val találkozott, a Google vezérigazgatójával és létrehoztak egy munkacsoportot, amely az összecsukható eszköz egyedi kezelőfelületén dolgozik, így a Samsung most együttműködik a Google fejlesztőivel különleges alkalmazások fejlesztésén. A Samsung összecsukható telefonja 2019-ben érkezik.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei