Samsung Galaxy S10

Egymás mellett a Galaxy S10 és S10+

2018.12.18

Számos részlet és friss képek kerültek napvilágra a Samsung Galaxy S10 modellekről.

Az utóbbi idők legfelkapottabb és leginkább pletykált okostelefonjai egyértelműen a jövőre érkező Galaxy S10 széria tagjai, gyakorlatilag már a Samsung Galaxy Note 9 augusztusi bejelentése előtt kezdődtek a hírek a kínai blog szférában. Azt már tudjuk, hogy lesz hagyományos, Plus és Lite verzió is, a legnagyobb 6.4, a közepes 6.1, a legkisebb pedig 5.8 col képátlóval, valamint az is ismeretes, hogy három hátlapi kamerát kap a Galaxy S10 és az S10+, míg a Lite dual rendszert.

A Samsung az Apple példájából – nem? – tanulva hozza be a két megszokott modell mellé a harmadikat, itt Lite néven, szolidabb tudással és ennek megfelelően jóval mérsékeltebb áron. Azonban míg az Apple az iPhone XR esetében LCD kijelzőt kapott, addig a Samsung marad a jól bevált OLED-nál, itt nem lesz tetten érhető a költséghatékonyság. A megjelenítők mind 2K+ felbontással rendelkeznek.

Dizájn tekintetében nagyon hasonlít egymásra az S10 és az S10+ például a lyukas kijelzővel , azonban míg a kisebb verzió csak egy pötty helyen ad helyet az előlapi kamerának, addig a nagyobb dual szelfi optikával rendelkezik, így a kivágás sem kerek, hanem ovális és értelemszerűen nagyobb is.

A Galaxy S10 modellek a korábbi hírekkel ellentétben mégis kaphatnak 3.5 mm-es jack csatlakozót, ez kifejezetten pozitív hír a zenerajongók számára. Emellett a széria tagjai természetesen Bluetooth 5.0 verzióval rendelkeznek és készül egy negyedik, 5G modemmel felszerelt változat is, bár erről egyelőre még a névtelenségbe burkolózó forrás is csak említést tesz.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei